Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
 

Nytt kring menyer, grupper och inloggning

Vår egen meny dras ner i höjd för att ta mindre plats. Vi flyttar upp allt personligt upp till höger som är mer och mer standard på webben. Så där uppe hittar du inloggning, inställningar och genväg till uppladdning av bilder.




Eftersom grupperna är viktiga så har vi justerat så att dessa skall synas bättre och ge en mer personlig känsla. Därför kan man nu ladda upp en ännu större bild och i kombination med att Fotosidans egen meny inte tar lika mycket plats så tror vi att grupperna får en bättre igenkännande gemenskap. För att skapa en mer uniform upplevelse mellan grupper så styr vi typsnittet på gruppnamnet. Är du värd för en grupp så laddar du upp en ny bild via länken uppe till höger på den gråa rutan. Bakgrundsbilden skall vara 980px × 160px.



Inloggningssidan är responsiv så den anpassar efter vad man loggar in med. Detta gör det lättare och enklare att logga in på framförallt mindre mobila skärmar.



Feedback? Använd gärna denna påbörjade forumtråden.

 
ANNONS