Annons

Senaste innehållet av Henric86

  1. Henric86

    Sundsvall 2006?

    Hoppas det - verkligen! Fick veta att jag var reserv nummer 9. Tröstar mig med att en kompis kom in som reserv nummer 32, för nått år sedan. Många tackar nog nej. Hoppas vi ses i höst!
  2. Henric86

    "Felaktig byline"?

    Haha, i getingen ska man vara glad om man får sitt namn med över huvud taget. En gång stod det ett helt annat namn under min bild. Klart att man ska nämna det, men ska man börja vansinnesfakturera som straff för ett stavfel så ringer de nog en annan fotograf nästa gång.
  3. Henric86

    Polis hindrade fotograf att ta bilder

    Ovanför handskfacket i polisbilar finns en whiteboard-platta klistrad. Poliser som arbetar med ett speciellt fall brukar anteckna både regnummer och annat intressant på den. Kan vara värt att slå en ruta på den när man passerar. Ett litet tips.
  4. Henric86

    Pirat Batteri till 1d Mark II

    Zebras piratbatteriet till 1D är skitdåliga. Antingen funkar de inte alls, eller så lossnar både låsningen och hela plasthöljet. Huga! Skit!
  5. Henric86

    En dags arbete - frilans

    BLF har tydligen en "vit" lista som många går efter, den har jag hakat på. 775 kr för de två första timmarna, därefter 520/timmen. Helt okej för mig. Minideb, 2 timmar. moms på allt. Många dagstidningar använder den.
  6. Henric86

    Sundsvall 2006?

    Jaha, vråldissad av Biskops. Finns det nån mer på Fotosidan som sökt Bildjournalistik i Sundsvall till hösten 2006?
  7. Henric86

    Biskops-Arnö KY

    Nej nej nej Oj oj oj vad jag blev besviken, nix Henric, tack och hej. Lycka till alla ni andra!
  8. Henric86

    Biskops-Arnö KY

    "En resa" Ahhg! Kan ju inte lägga upp fler än 10 bilder, så det får räcka med en bild från ansökningen. Här kommer "En resa": http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/661558.htm?set=lp Feg som jag är så sökte jag Bildjournalistikprogrammet i Sundsvall också. Ähh!
  9. Henric86

    Biskops-Arnö KY

    Det här är helt vansinnigt, hela projektet styrs av en sjuklig nervositet. Man måste ju verkligen välja rätt bilder! Men två veckor? Hur funkar det med påskhelgen och alla röda dagar? Ska bilderna inte vara framme den 18 april? Både 14, 16 och 17 är ju röda dagar!
  10. Henric86

    Biskops-Arnö KY

    Nu snart! Dags att skicka på tisdag va? Come on, var inte så hemlighetsfulla! Blev det bra med alla temabilder? Hur noga är ni med att skicka med gymnasiebetyg och arbetsintyg etc?
  11. Henric86

    Biskops-Arnö KY

    Som min bild "Lämnar": http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/593394.htm?set=lp Vilken resa berättar den om?
  12. Henric86

    Biskops-Arnö KY

    Bara digitala, ja. crimson.se gör ju jättefina 24x30 printar! Det finns ju resor människor gör, som inte sker i tid och rum. För mig går alla semesterbilder bort fullständigt.
  13. Henric86

    Biskops-Arnö KY

    Självporträtt? Har knegat med ansökningsbilderna i flera månader nu. Känns som att meningen med tema-uppgifterna är att man ska tolka de väldigt personligt, och att det i sin tur ska berätta en hel del om hur man tänker som fotograf. En resa behöver ju inte vara att man reser någon stans. Ett...
  14. Henric86

    Hör redaktionerna av sig även om bilderna inte är av intresse?

    Ring och be att få prata med bildredaktören, innan du mailar bilden. Finns det ingen sån så prata med nyhetschefen istället. GÖR UPP OM BETALNING INNAN DEN PUBLICERAS! Att bara maila en bild utan att höra av sig är som att fiska utan mask.
  15. Henric86

    Filnumrering 1D MkII ??

    Kände jag måste skriva och varna. Så fort man kommer upp i 99999 så säger kameran att det inte finns någon plats kvar på minneskortet. Man måste gå in i "filnumrering" (eller vad det nu heter) och välja typ "manuell återställning". Då börjar den om på 0 och det är bara att tuta och köra igen.
ANNONS