Annons

Senaste innehållet av klase

  1. klase

    Sno bilder fr Fotosidan?

    man kan först högerklicka och låta felmeddelandet komma fram, sedan dra felmeddelandet över bilden, trycka ok med vänsterknappen och sedan fort som attan trycka på högerknappen, då hinner inte exlorer reagera och höger-klicks menyn kommer upp som vanligt :D slå det om ni kan!
  2. klase

    Skulle verkligen behöva kritik...

    se nedan Dom suger =) puss
  3. klase

    Dålig stil II

    Jadu Jim det är verkligen för jävligt hur folk beter sig! usch och fy!(ironi) ja du låter som en surkart, VAD SPELAR DET FÖR ROLL OM FRÅGOR KOMMER UPP FLERA GÅNGER??? det finns en del forum, skit i läsa i de frågorna du redan deltagit i då!!!
  4. klase

    dålig stil!

    Jag håller med dig Dagobert, men är det någon som har svarat angående kategorierna? skitsamma, det kanske inte var en bra tanke. Men min personliga åsikt är att man ska skriva ifall den är manipulerad. Om man ska göra det eller inte får man väl avgöra själv.
  5. klase

    dålig stil!

    För att besvara Gunnar Djerfs inlägg kan jag säga följande: - Även om diskussionen varit på tapeten förut indikerar (satan vad fin man va i kanten då) ju det visade intressset bara att folk fortfarande har åsikter om frågan. Det enda adam skrev var att han ogillar när folk lägger upp...
  6. klase

    Gråaktiga fläckar

    Tack så mycket för svaret, dosan kan ha varit fuktig, men hur kan det spela nån roll? aja, man lär siga av sina misstag iallafall =), tyvärr kan jag inte scanna inn negativen nu!
  7. klase

    Gråaktiga fläckar

    Jag framkallade ett neg på 30 bilder idag i skolan, ungefär 7-8 bilder blev bra. Det kom gråaktiga fläckar över nästan hela filmen, upprullningen gick men jag tog för mycket vätemedel och sjabblade med framkallningstiden i början, kan det ha berott på något av detta?
ANNONS