Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av Kwanit

  1. Kwanit

    Bedragare på Blocket/Tradera m.fl.

    Varning för Daniel Sunebrink Har en köp annons uppe och blev kontaktad av Daniel Sunebrink. Hans namn har dygt upp ett antal gånger redan, så varnar för er som inte känner till honom. Han heter Daniel Sune på fotosidan.
  2. Kwanit

    Black friday 2018

    Har sett att många återsäljare har chockhöjt priserna på Sony objektiver under helgen, tex 16-35/4 och 70-200/4 Gäller att vara noga med priserna och kolla historiken på prisjakt m.m
  3. Kwanit

    Bedragare på Blocket/Tradera m.fl.

    Objektiverna i fråga är inte direkt nybörjar grejer. Så i detta fall vet jag inte om det är försäljaren eller min okunskap. Efter några fler meddelande så har personen sakt detta. Det står på kartonen att objektiven passar dom kamerorna. och han har använt dom på en blackmagic design cinema camera.
  4. Kwanit

    Bedragare på Blocket/Tradera m.fl.

    Samyang gluggar som passar alla kameror? Misstänksam annons. Försäljaren påstår att Samyang objektiven som är till salu, går att använda på flera kameramärken. https://www.blocket.se/vi/79521501.htm
  5. Kwanit

    Att tänka på när man reser med kamera

    Haj. Här är ett intressant ämne att diskutera :) Jag reser då och då på mini backpackar budget resor. Stannar ofta på hostels. Har lärt mig ett och annat via andra och tips på nätet. 1: Skulle jag ha kameran utanför väskan så har jag alltid axelremen runt en kroppsdel. Handen eller halsen så...
  6. Kwanit

    Bedragare på Blocket/Tradera m.fl.

    jag har anmält annonsen till blocket redan.
  7. Kwanit

    Bedragare på Blocket/Tradera m.fl.

    Den riktiga betala direkt ska man fylla i ett formulär efter att man har klickat på betala direkt knappen, Instuktionerna står brevid steg för steg på sidan av formuläret. men nu står det varan sold. Jag har anmält annonsen till blocket.
  8. Kwanit

    Bedragare på Blocket/Tradera m.fl.

    För er som undrar så är länken här: http://www.blocket.se/vi/64345393.htm Det är en Imac 27" 2013 för 7000kr. jupp föbra för att vara sant.
  9. Kwanit

    Bedragare på Blocket/Tradera m.fl.

    Nån som vet hur Blocket trust buddy fungerar? Jag har för mig att man ska trycka på knappen via annonsen på blocket för att betala. Nu har jag fått ett mail från (blocket@trustly-group.com) där dom säger att jag ska betala till ett bank giro.
  10. Kwanit

    Sony adapter Deo falcon saker lite

    Någon som har denna Deo falcon saker lite adapter? Är osäker om den jag har fått hem är trasig. Den kommunicerar inte varken med kameran eller objektivet direkt från lådan. Appen i mobilen som man ska använda för att updatera firmware stänger av sig själv hela tiden.
  11. Kwanit

    Mörk rand på bilden...

    vad använder du för blixtutlösare? vissa trådlösa går bara upp till s/160.
ANNONS