Annons

Senaste innehållet av Maxime

  1. Maxime

    Mellanformat - Hjälp!

    Hejsan, jag tänkte testa mig på en mellanformatskamera och har kollat runt lite och fastnat för Mamiya C330 och Mamiya 645 1000S. Lutar lite åt den senare.. Känns ordentlig och robust. Men jag vet inte, vilken är bättre? Jag vill ju inte spendera allt för mycket eftersom jag är ny inför...
  2. Maxime

    Budskap

    ..........
  3. Maxime

    Vad är skillnaden mellan dessa?

    Jadå det vet jag, tänkte om det var några fler skillnader mellan dem, pga av de stora prisskillnaderna.. Men jag ska nog köra på 85mm. Tack för hjälpen!
  4. Maxime

    Vad är skillnaden mellan dessa?

    Hejsan funderar på att köpa ett objektiv med en stor bländare men inte allt för dyrt. Hur är dessa objektiv? Canon EF 28mm f/1.8 USM Canon EF 50mm f/1.4 USM Canon EF 50mm f/1.8 II Canon EF 85mm f/1.8 USM Tacksam för råd!
  5. Maxime

    Vad är skillnaden mellan dessa?

    Hejsan funderar på att köpa ett objektiv med en stor bländare men inte allt för dyrt. Hur är dessa objektiv? Canon EF 28mm f/1.8 USM Canon EF 50mm f/1.4 USM Canon EF 50mm f/1.8 II Canon EF 85mm f/1.8 USM (Vad är skillnaden på USM och II?) Tacksam för råd!
  6. Maxime

    Ny fotograf, nytt objektiv!

    Tack Tack så jättemycket för alla svar! Uppskattar det verkligen! Att ni tar er tid! Tack! Nu har jag bättre koll :D Ha en toppen kväll!
  7. Maxime

    Ny fotograf, nytt objektiv!

    Hejsan, relativt ny till fotokonsten så kan inte alla termer eller hur allt påverkar allt annat. Men jag känner nu att mitt nuvarande objektiv har grava begränsningar. Jag har ett medföljande objektiv till Canon Eos 500D, 18-55mm 3,5-5,5 IS. De jag nu saknar är att kunna zooma mer, ska på safari...
ANNONS