** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **

Annons

Senaste innehållet av nsvensson

  1. nsvensson

    Damm på sensorn - officiell tråd

    Funderade på att lämna in kameran men Expert ville ha hutlösa 995 kr för att skicka den till Nikon och dessutom skulle jag ju bli av med den i några veckor. Åkte istället till Scandinavian, köpte en flaska Eclipse och ett paket VisibleDust Swabs. Lätt som en plätt att använda och 1/20 av priset...
  2. nsvensson

    Damm på sensorn - officiell tråd

    Bestämde mig för att försöka göra rent själv. Dum som jag var läste jag inte på här innan utan jag tog fram min burk med tryckluft. PANIK. Fick kondenskladd på hela CCDn, inte roligt. Detta gav ett romantiskt (?) skimmer på alla bilder. Lärdom: aldrig mera burkluft i kameran.
  3. nsvensson

    Damm på sensorn - officiell tråd

    Skickar in några bilder från min egen CCD-rengöring. Upptäckte dammet när jag fotade solnedgång i skärgården. Trist.
  4. nsvensson

    Lämna in diabilder för scanning?

    Hej Har drygt 1000 diabilder som jag skulle vilja ha inscannade. Bor i Göteborg och undrar om någon har tips på, eller ännu hellre egna erfarenheter av, bra firmor i närheten som erbjuder denna tjänst. En uppskattning av vad det kan tänkas kosta skulle också uppskattas. Tack på förhand.
  5. nsvensson

    Adobe Falshdemo på Elmia

    Tusen tack.
  6. nsvensson

    Adobe Falshdemo på Elmia

    Hej Var på Adobes spännande demo på Elmia idag. Tyvärr missade jag webadressen till det gratisprogram som automatiskt kunde göra en postcard view i flash till en hemsida. Någon som fick den? Tack på förhand!
ANNONS