Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av Zajko

  1. Zajko

    Utterfotografering

    Tänker du ett fast 300/4? Tänker precis som du att de är livliga små rackare så zoomen är att föredra.. Det verkar svårt att hitta något vettigt med E-mount system, funderar på en lösning med adapter - några erfarenheter om det? Tappar ju ett gäng stopp med ljus bara där...
  2. Zajko

    Ehandel - konsekvenser och påverkan

    Är det bara jag som blir lite konfunderad och nästan lite rädd över denna hets att vi konsumenter har kring leveranstiderna på produkterna vi beställer från dessa Internet shoppar? Hur många verkliga fall är det av sådan vikt att ha saken inom ett par dagar egentligen? Att vi vill, absolut, men...
  3. Zajko

    Utterfotografering

    Hej, Tankarna har funnits ett tag att försöka sig på lite utterfotografering. Initialt bara att försöka få några bra bilder på uttrar generellt, men på sikt hoppas jag att finna både tid och möjlighet att göra någon form av projekt av det (även om det i skrivande stund är oklart i vilken...
  4. Zajko

    Molntjänst för arbetsgrupp på 4 pers?

    Ibland är det klokaste att gå emot vad man gillar och bara inse att det är tjänster som gör jobbet oavsett om det står MS eller Google som tjänsteleverantör..
  5. Zajko

    Sony originalobjektiv - eller Sigma

    Jag hade valt sigma utan tvekan. Funkar det inte så returnera och skaffa Sony gluggen ist. För 4000kr kan man ju tänka sig skicka något paket i retur och ha lite krokig väg fram tills man är nöjd.
  6. Zajko

    Vattenfall inom 2h bilkörning från Nässjö

    Du har också Danska fallen i Halland som även bjuder på oerhört trevlig vandring om så önskas. Också nära parkeringen så anmarschen med tung fotorygga blir inga problem...
  7. Zajko

    Hänga upp lösa foton?

    Snyggt belyst! Lär bli kanon när du är klar! 👍👍👍
  8. Zajko

    Min bild används utan tillstånd

    Vilka andra ställen har du haft bilden publicerad på annars? Om den inte visats på någon annan sida så måste ju bilen komma från Adobes sida som en TB som nämnts. Är inte detta risken man tar när man lägger upp bilder för försäljning utan vattenstämplar? Att TB:s plockas och används till hemsidor..
  9. Zajko

    122px - blir större i Chrome..

    Hej Magnus, 100% både i Chrome och i Windows zoom-faktor. Med det sagt så bör ju båda bilderna vara lika stora när jag lägger dem bredvid varandra. --- Någon som kan tänka sig att kolla om de får samma resultat hos sig?
  10. Zajko

    122px - blir större i Chrome..

    Hej, Tyvärr har jag min zoomfaktor satt på 100% (måste dock betyda att jag har bra syn va??). Och det är även 100% i Google Chrome. Testet med PS 2020 får bli imorgon, tiden räcker inte till ikväll..
  11. Zajko

    122px - blir större i Chrome..

    Detta ska jag undersöka! Dumt att jag inte tänkte på detta - återkommer med info! Tack!👍👍
  12. Zajko

    122px - blir större i Chrome..

    Hej, Bara lokalt på datorn - alltså med Chrome som program för bildvisning. Och min avsikt med ordet större var såklart att sidorna på bilden blev längre när jag öppnade den i Chrome.
  13. Zajko

    122px - blir större i Chrome..

    Och svart är ingen färg. Tack för ett gott inlägg som hjälper till att hitta en möjlig förklaring till min fråga. Fler goda tankar tas gärna emot 👍🙏🏻
  14. Zajko

    122px - blir större i Chrome..

    Hej, Japp - det första jag kollade. 100% i båda fallen 🤔
  15. Zajko

    122px - blir större i Chrome..

    Får kolla upp i PS 2020 i kväll. Vad det gäller utrustning så är det en Lenovo Thinkpad X1 Yoga, Generation 3 med deras 14" WQHD skärm och Windows 10 Pro.
ANNONS