Annons

Oskarpt familjefoto

Produkter
(logga in för att koppla)

Lionheart

Aktiv medlem
Jag var på ett dop för ett par veckor sedan och tog underbara foto men när det väl kommer till DET fotot som man bara måste få rätt så fick jag inte alls till det. Rörelseoskärpan var framme eftersom jag hade alldeles för lång slutartid för mitt eget bästa.

Nu skulle jag vara oerhört tacksam om någon skulle kunna fixa till detta så gott det går. Inga ramar, inga krusseduller, utan bara fotot i så bra kvalitét det bara går. Foto ska skrivas ut och ramas in och ska inte bli större än max 20x30 men troligtvis bara 13x18 eller dylikt.
Bilden nedan är fixad så gott det går av mig med skärpning, färgbalansering osv. Vill ni mecka med originalet så ladda istället ner D70 RAW-filen.

http://www.dpfoto.com/images/dopfoto.jpg
http://www.dpfoto.com/images/DSC_1582.NEF
(OBS! Min browser uppfattade den som TIF, så glöm inte att döpa om den till NEF om detta inträffar)

Tack på förhand!
 
Senast ändrad:

emil t

Aktiv medlem
Hopplöst att få bra. Sänk halon så mycket du kan. Ta bort kamerans skärpning.

Fixa vitbalansen. glödlampa med reglaget till höger kanske?
 

Ado

Medlem
Rörelseoskärpan ser jag inget man kan göra för att ta bort. Det är inte kameran som rört sig, utan motivet. Dessutom olika mycket samt i olika riktning i olika delar av bilden.

Om du vill att rörelseoskärpan ska bli osynlig, kan du inte skriva ut bilden i den storlek du efterfrågar. I lägre upplösning är det ju dock fortfarande en mycket bra bild! Kanske kan du använda den på en hemsida istället?

/Anders Dovervik
 

Bilagor

Senast ändrad:
ANNONS