Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

NYIP - New York Institute for Professionall Photography

Produkter
(logga in för att koppla)

Efram

Aktiv medlem
Tjenare alla fotoälskare!

Ja har snublat över en skola I New York som specialiserar sig på komplett distans utbilning över hela världen. New York Institute for Professionall Photography, http://www.nyip.com

är det någon som har gått dena skola och har något att säga om den, bra/dålig, pedagogik i "lektionerna"

går deras pris/marknadsförings kunskap att applicera i Sverige?

ja nu svamlar ja lite väl mycket.. men kort och gott, har någon nått att säga alls om denna skola/kurs? Kursen ja funderar på är då "the complete course in professionall photography.

Tack ^^
 

Ella_a

Aktiv medlem
Jag har också snubblat över denna utbildning...började du den eller?

Är det ingen som har gått någon av kurserna som kan säga något om dem?
 

Efram

Aktiv medlem
Ja håller på att gå den just nu.. ska snart få mitt andra packet och ska snarta skicka in mina första projekt bilder.. dom känns lite gammeldax och bildmatrialet är största del svartvit men dom verkar jävligt vettiga av vad ja sätt hittin tills.. och är du inte nöjd efter fösta paketet så kan du skicka tillbaka allt och få ALLA dina pengar tillbaka så varför inte testa??
 

aolsson

Aktiv medlem
Jag har gått hela kursen för ett tag sedan och är nöjd.

Det fina är att man jan ta den i sin egen takt OCH den personliga kontakten med instruktören i samband med inskicksuppgifterna.
 

Efram

Aktiv medlem
umm.. ca 8000kr. om du delbatalar 50 dollar varje månad..

blir billigare om du betalar allt på en gång..
 

aolsson

Aktiv medlem
Efram skrev:
umm.. ca 8000kr. om du delbatalar 50 dollar varje månad..

blir billigare om du betalar allt på en gång..
Jag började med delbetalningsschemat. Så småningom kom ett erbjudande om en rejäl rabatt (30 - 35%) om jag betalade resten på en gång. Det gjorde att totalkostnaden blev en hel del lägre än de c. 8000 det annars blivit. Kan inte garantera att det alltid funkar så men det verkar som om man kan "vänta ut" dem litet på det sättet i bland,
 
ANNONS