Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Pentax K-3 vald till bästa DSLR/SLT 2013!

Produkter
(logga in för att koppla)

quarc

Aktiv medlem
Ganska givet då det inte kommit ut några egentliga konkurrenter under året. Men väldigt ovanligt och kul att Pentax lyckas vinna, måste vara många nya K-3-ägare som gått in och röstat.

Med K-7 tyckte jag kameran var nästan perfekt....så kom K-5 och oj vilken skillnad det var, så kom K-3 och det steget är ännu större än K-7 till K-5 var, fast inom andra områden förstås. Längtar redan till K-1 :)
 

Jimfear

Aktiv medlem
Ser man på hela listan över de populära kamerorna blir det uppenbart att Nikonfolket var delat mellan D7100, D610, och Df. På grund av denna uppdelning inom Nikonlägret kunde K-3 dra förbi då Pentax inte kom med något som kunde konkurera med K-3. Dessutom ser man att inte ens Canonfolket tyckte att Canon kom med något av värde förra året ;-)
 

VisualD

Aktiv medlem
Det skrevs på en hel del forum både från Canon- och Nikonanvändare att de inte tänkte rösta på egna märket pga av besvikelse då nya släpp inte nått upp till förväntningarna. Men all hype som var innan DF borde den sopat mattan i omröstningen men den verkar istället ha haft negativ effekt med många besvikna på Nikon.
 
ANNONS