Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Tips på läckra miljöer (hotellrum/sviter/fabrikslokaler) för Fine Art Nude-foto i Sthlm

Produkter
(logga in för att koppla)

Spygg

Aktiv medlem
Jag ska plåta lite sensuella Fine Art Nude bilder på en kompis fru, och nu letar vi en bra miljö för detta. Då det är vinter och kallt så är vi helst inomhus, men alla tips är välkomna. Vår första tanke är ett coolt hotellrum eller svit med spännande design/inredning (dvs inte bara ett kalt hotellrum). Har ni några tips på sådana? De är också lite sugna på lite rough miljö - tänk er en nedlagd (eller åtminstone för tillfället stängd) fabrikslokal. Då det är vinter och kallt så är det inomhusmiljöer vi söker, där vi också kan vara avskilda/ensamma. Men feel free att tipsa om vad ni än kommer på. Hotellrum/svit är ju enklast, men vi har noll koll på vad det finns för designmässigt intressanta sådana.
 

Spygg

Aktiv medlem
Ah - missade att skriva att det är Stockholmsområdet som gäller, men tack för svar så länge.
 

snap01

Aktiv medlem
En som fotar mycket boudoir foto är Brigitte grenfeldt. Kolla hennes Insta. Det som behövs är en stiligt rum helst med stora fönster o fina gardiner o fin säng/möbler. Brigitte brukar skriva ut var hon fotar sin (secret box) bilder. Hon har även skyddat det varunamnet.
 
ANNONS