On Location - Natur (27 – 29 augusti 2021)

Workshops, utställare, föredrag, fototävling och portfolioreview


Succén On Location Natur är tillbaka!

”Ett otroligt lyckat arrangemang. Genomtänkt. Välorganiserat. Omtänksamt.“ /Lennart Gustavsson

Tillsammans med vår resepartner Wild Nature fotoresor kör vi On Location på lyxiga Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge den 27-29 augusti 2021. Kreativitet och inspiration med de bästa föreläsningarna och workshopledare. Lyxigt boende, bra mat och mycket diskussioner om bild.


Anmälan dig hos Wild Nature Fotoresor

Obs! Öppet köp till 30/4 på din anmälan.On Location är mässan som möter kreativiteten. Vi har skapat en helg där du får känna på den senaste tekniken men också vara ute och fotografera och utvecklas som fotograf. Här träffar du ambassadörer från de bästa tillverkarna och får vara med på workshop med deras ambassadörer. Du får dessutom spännande föredrag från Wild Natures fotoguider.

Denna gången utgår vi från exklusiva Eriksberg Hotell & Safaripark som ligger mellan Karlshamn och Ronneby. Här har vi naturen inpå knuten. Här finns boende, mat, utställare, föredragen och alla workshops körs i direkt anslutning.

Boka din plats, packa din kameraväska och häng med på en helg full med inspiration av teknik och fotografering.

Läs mer om hela helgens program och detaljerad information.

Vill du se deltagarnas bilder från On Location Natur 2019 så finns de i gruppen On Location - Natur 21-22/9 - Örenäs slott

Anmäl dig hos Wild Nature Fotoresor


Location: Eriksberg Vilt & NaturBilder från On Location Natur 2019