Allt om exponering : 49 principer som gör dig till en skickligare fotograf

John Greengo

149 kr 319 kr 53%
ALLT OM EXPONERING 49 principer som gör dig till en skickligare fotograf är skapad för dig som är en passionerad fotograf och som vill ta ditt intresse till en ny nivå. Boken är utformad för att hjälpa dig att snabbt och konkret utveckla ditt fotograferande oavsett om du är nyfrälst fotograf eller vill fördjupa dina redan avancerade kunskaper och färdigheter.

DEN HÄR BOKEN är skapad för dig som är en passionerad fotograf och som vill ta ditt intresse till en ny nivå. Boken är utformad för att hjälpa dig att snabbt och konkret utveckla ditt fotograferande – oavsett om du är nyfrälst fotograf eller vill fördjupa dina redan avancerade kunskaper och färdigheter.

Allt om exponering ger dig det du behöver för att bli skickligare på att exponera så att bilderna blir precis som du vill ha dem. Fotografen och författaren John Greengo lär dig att erövra kamerans olika exponeringslägen, så att du i det rådande ljuset och med respekt för din fotografiska vision kan bestämma rätt kombination av slutartid, ISO och bländare.



Allt om exponering är lättillgänglig och inspirerande, med fotografier som tydliggör varje budskap. Oavsett om du läser boken från pärm till pärm eller hoppar fritt bland sidorna, kommer du att få praktiska kunskaper som du direkt kan använda för att ta egna fantastiska bilder.

Lär dig bland mycket annat …

- Hur ljusmätaren och dess olika mätmetoder fungerar
- Vad exponeringstriangeln är för något
- Frysa rörelse med kort slutartid vid action-fotografi
- Använda avancerade ISO-inställningar
- Metoder för att skapa kort skärpedjup för anslående porträtt
- Maximera skärpedjupet i landskapsbilder med hyperfokalavståndet
- Utnyttja motljus till din fördel och skapa effektfulla silhuetter
- Stabilisera handhållen kamera

Översättare: Tobias Hagberg / Faktagranskare: Magnus Fröderberg och Martin Agfors Allt om exponering : 49 principer som gör dig till en skickligare fotograf
ISBN: 9789186841683
Författare: John Greengo
Publicerad: 2019
Antal sidor: 160
Mått:
Vikt: