Godox TT685C

Betyg


(5/5)

Summmering

Godox have released the TT685C speedlite for Canon, a fully featured TTL and HSS enabled flash unit with 2.4GHz radio receiver built inside.

The TT685C are the first component of Godox’s long awaited 2.4GHz TTL radio flash system. Also now accompanied by the X1-C TTL triggers.

As well as a fully featured on-camera ETTL flash, the TT685C will act as an ETTL and HSS enabled Radio Master and Slave flash.2021-02-17 lonian


Att använda: 5 Hållbarhet: 5
PLUS: Fungerar med Radio
MINUS: Kan tappa kontakten, men som med alla blixtar gäller det att hålla koll på batteri nivån och att inte fota i för hög effekt för snabbt.

Jag har TT685N alltså den till Nikon. Används tillsammans med Xpro sändare på kameran och fungerar mycket bra. Byggkvalité är i klass med Nikons blixtar och behöver alltså inte koppla extra mottagare för att fungera med radiotrigger utan det är inbyggt i blixten.
När jag startat kameran och Xpro, samt blixtarna måste jag ta en test blixt med Xpro annars ger det inte rätt blixtstyrka så det är värt att tänka på.

Liknande produkter: Jag har Nikon SB700 samt SB910 men de har fått batterisyra över sig så de glappar med batterikontakten.
ANNONS
Phottix Nuada R4 II LED-Panel