Godox Paraply Octobox 80cm men raster


Summmering

Godox Paraply Octobox är en smidig och portabel softbox, med raster och dubbla diffusionsdukar av proffskvalité. Octoboxen fälls upp på ungefär samma sätt som man fäller upp ett paraply. Tack vare att softboxen är åtta-kantig (octobox) så får man "runda" och mer naturliga reflexer i ögonen när man fotograferar porträtt. Man kan naturligtvis även använda softboxen, utan diffusionsdukar, som en stor reflektor för att få maximalt med ljus eller tillsammans med raster för att få ett mera riktat ljus.

Softboxen är försedd med kardborrefästen för enkel fastsättning av diffsuionsduk och raster. Insidan av softboxen är klädd med högreflekterande "silverbeläggning", vilket koncentrerar ljuset mot diffusionsduken och minimerar ljusläckaget. Octoboxen är även försedd med en inre diffusionsduk. Resultatet blir ett mjukt, jämnt ljus, från en stor lysande yta, perfekt vid tex. porträtt- eller produktfotografering. En extra funktion är att softboxen kan användas utan diffusionsdukar, som en stor reflektor. Godox Paraply Octobox har Bowens/ Visico-bajonett.

Storlek: Ø80 cm.
Paraply Octoboxen levereras med inre diffusionsduk, yttre diffusionsduk och raster.
Allt ligger nerpackat i ett fodral: cirka Ø19cm x 64 cm.
Vikt: cirka 1,6 Kg.2020-07-28 larjo

PLUS: Enkel och snabb att fälla upp och ihop
MINUS: Svår att montera ihop vid leverans

Funkar bra med en kamerablixt inomhus. Misstänker att kamerablixten inte ger tillräckligt med ljus utomhus i starkt solljus.
När man väl monterat ihop den så är den enkel att fälla upp och ihop. Men det var rätt besvärligt att montera den när den kom. Det var pilligt att försöka passa in pinnarna i insidan på själva softboxen då den inte kom ihopsatt vid leverans.

Pris: 595

Miops Capsule360