MagMod MagBeam wildlife kit


Summmering

Magmod är en serie ljusformare tillverkade för att vara rejält tåliga och snabba att jobba med. Ljusformarna och monteringen runt blixten är tillverkade i kraftigt och flexibelt silikon vilket gör dom riktigt tåliga. Huvudfästet med två kraftfulla neodymmagneter träs på blixthuvudet och passar i stort sätt alla blixthuvud.

Magbeam Telelens är en fresnel lins som fokuserar ljuset från din blixt, perfekt för porträtt och för att öka räckvidden på din blixt.
MagBeam går att dra isär och skjuta ihop i tre olika längder, beroende på vad man önskar för funktion och effekt i ljusformaren.

Ingår i förpackningen:
MagBeam
MagGrip
MagBeam telelins2019-10-27 Andreas911

PLUS: Robust, gedigen, smidigt med magnet fästet.
MINUS: Lite svårt att justera och få på hållaren på större blixtar.

Väldigt nöjd med denna! Har den på min Godox Ving V860II och det fungerar väldigt bra. Lite svårt, tight, att få på hållaren på blixten och lite besvärligt att få den perfekt i läge, men när den sitter fungerar det mycket bra. Använder den till fåglar i sämre ljus. Förlänger ljuset avsevärt mot om du inte har den. Du riktar även ljuset mycket mer fokuserat när den är utdragen på max, vilket gör det rätt enkelt att få ljuset på fågeln. Du kan även justera blixtkonen att sprida ljuset mer.

Liknande produkter: Better Beamer
2018-12-03 larjo

PLUS: Ger en smalare ljusbild på blixtljuset
MINUS: Lite svår att justera in, helst på stora blixtar.

Första intrycket innan jag varit ute och fotat fåglar. Som är huvudsyftet med inköpet
Den ger en smalare ljusbild på blixtljuset än med 200mm på Canon 600EX så det blir mer koncentrerat ljus när man fotar med lite längre teleobjektiv.
Blixtfästet är (MagGrip) är lite trångt att få på en större blixt som Canon 600EX. Fingrarna kläms rätt hårt mot blixthuvudet. Det är betydligt enklare att sätta fast den på en 430EX. Fullt utdraget hänget fronten ned lite grand så man måste justera fästet genom att överdelen längre back blixthuvudet. Det är besvärligare att få det bra på den större blixten. Kommer ända att använda den på 600EX då den har snabbare uppladdningstid och möjlighet att ansluta ett batteripack.

Liknande produkter: Better Beamer

Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar