Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Epson Stylus Pro 7600


Summering

A1/24"-skrivare



Betyg


(4.67/5)
(4.33/5)
(4.67/5)
(3.67/5)
(baserat på 3 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Mikael Bard
2014-05-10 ekcim

Att använda: 4 Hållbarhet: 5 Driftsekonomi: 4
PLUS: Billig i drift, lättanvänd och lätt att förstå menyer och funktioner, finns mycket info på nätet att tillgå. Finns en uppsjö med material som Canvas, fototapet, papper mm så användningsområdet är stort, kan både skriva ut på ark så som rulle.
MINUS: finns inga direkta drivrutiner till win7 men funkar fullt ut med xp´s drivrutiner så problemet är inte så stort egentligen, dyrt att köpa nya patroner men de räcker länge och när man väl har dem så är det billiga utskrifter.

Fantastisk skrivare som funkar i alla väder, utskrifter billiga vid rätt användning och val av material.

fantastisk kvalitet på utskrifter på både canvas som fotopapper.

Köpt hos: privat
Mikael Bard
2013-09-04 ekcim

Att använda: 5 Hållbarhet: 5 Driftsekonomi: 4
PLUS: pålitlig, snabb, enkel
MINUS: Har haft den såpass kort tid så uppdaterar detta efter som.

Tycker denna skrivare är över min förväntan av en storformats skrivare, har kommit till användning inom alla områden då folk frågar vid fotouppdrag om möjlighet av utskrifter i större format finns, och detta med att slippa hänvisa till att A3 på fotopapper är max så kan jag nu erbjuda upp till A1 på rulle vilket i sig betyder upp till 30meter panorama även mer beroende på rulle som stoppas i, allt från canvas i olika kvalitet till satin, fotopapper mm vilket i sig utökar intresset för uppdrag där det ibland enbart är utskriftsjobb.

Liknande produkter: Inga!
Dag Linderholm
2005-03-12 DagL

Att använda: 4 Hållbarhet: 4 Driftsekonomi: 3
PLUS: Kul att jobba med och fungerar för det mesta utmärkt.
MINUS: Ett och annat färgmunstyckena kan ibland vara igensatt. För att skrivaren alltid ska vara körklar "för bästa resultat" bör färgpatronerna, totalt 7 stycken, bytas inom 6 månader från öppnandet. Kostnaden för detta, minst två byten, ligger i storleksordningen 7000kr (plus moms) per år!

En fantastisk skrivare som jag tycker mycket om.

Köpt hos: Molanders
ANNONS