Canon CanoScan 9000F Mark II: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan

Annons
Recensioner > Dator och tillbehör > Skannrar > Canon CanoScan 9000F Mark II

Recension / Test / Priser / Fakta

Canon CanoScan 9000F Mark II


Summering

Den här professionella scannern för film, foto, diabild och dokument erbjuder enkel, snabb och mångsidig scanning i mycket hög kvalitet med hantering med en knapptryckning, automatisk bildkorrigering ...

Läs mer


Betyg


(4/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

Den här professionella scannern för film, foto, diabild och dokument erbjuder enkel, snabb och mångsidig scanning i mycket hög kvalitet med hantering med en knapptryckning, automatisk bildkorrigering och ingen uppvärmningstid.

Tillverkare: Canon
Tillverkarens produktsida

Recensioner

Dan Altemyr
2023-03-01 martley

PLUS: Hög upplösning och bra bildkvalitet Ramen för 35mm-film rymmer två filmremsor med upp till 6 bilder i varje
MINUS: Det följer bara med en ram för 35mm-film. Om man ska skanna rationellt kan det vara bra att ha två, en man fyller på med ny film medan man skannar den andra. Jag hittade en sån på Amazon, men det är lång leveranstid.

Jag fick den här skannern av en granne. Ville jag inte ha den skulle den slängas. Jag har inte hunnit prova den så värst mycket ännu, men den gick att installera på en Windows 11-kärra och även den medföljande programvaran gick att installera och köra utan problem. Programvaran var lite krånglig att förstå, och först blev inte mina färgnegativ särskilt bra alls, de var fortfarande negativa efter skanningen men sen kom jag på hur man ska göra och bilderna blir superbra. Jag jämförde en förstoring från fotolabb från negativet med en utskrift på bläckstråleskrivare med fotopapper och med samma bildstorlek, och visst, det finns en liten skillnad i färgtonen, men jag kan inte avgöra vilken av dem som är bäst, och det går dessutom att justera färgerna, så det bådar gott för framtida användning.

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.

Ägare

Medlem Lagd i kameraväska +
modd 2020-01-27 22:53:50
bjs 2020-11-15 20:00:02
martley 2023-03-01 18:33:48


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS