Ansmann, Powerline 4 Traveller (laddare)

Betyg


(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension


Summmering

Mikroprocessorstyrd snabbladdare med urladdningsfunktion avsedd för 1 till 4 st NiMH- eller NiCd-ackumulatorer med standardstorlekarna R03 (AAA) och R6 (AA). Automatisk anpassning av laddningsströmmen och individuell övervakning av varje cell gör att man samtidigt kan ladda olika cellstorlekar och att man inte riskerar överladdning. Laddaren övergår automatiskt till underhållssladdning och ackumulatorerna kan därför sitta kvar i laddaren även efter uppnådd laddningstid. Laddningsövervakning sker med -ΔV-metoden samt med timer. Lysdiodsindikering av laddningsstatus (urladdning, snabbladdning, underhållsladdning) samt felaktig cell. Vid fel avbryts laddningen automatiskt. Utbytbar nätkontakt och ett brett inspänningsområde gör att den kan användas i olika länder och därför lämplig att använda vid resor.

Levereras med nätkontakter för Europa, Storbritannien, USA och Australien.
Inspänning: 90–260 V~, 47–63 Hz2003-05-27 Norrland-Sthlm

PLUS: Fixar de flesta uttagen samt späningar och att "proppen" går att ta bort så den blir "slät", alltså inga utstickande delar vid transport.
MINUS:Kundtjänst: Elfa har alltid bra service, men troligen går det att finna denna laddare billigare, Elfa har nämligen sällan lägsta priset på prylar...

Köpt hos: Elfa

Pris: 650
ANNONS