Annons

DJI Mavic Pro

Betyg


(4/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension


Summmering

En oroligt kompakt drönare som är ihopfällbar.2017-11-17 Nilsson83

PLUS: Liten och lätt att ha med var man än är! Stabil och lätt att lära sig flyga Bra räckvidd! Sportläge för 65 km/h Bra service från DJI vid problem
MINUS: # Känslig kamera/gimbal. Viktigt att skydda dessa med de tillbehör som finns när man inte flyger, kan annars ta skada även när man inte flyger (i bilen under transport osv) #Vill man ha bildkvalite som en systemkamera blir man besviken. Visst tar den fina bilder/video men det är inga man gör stora affischer av!

Är man en friluftsmänniska och vill dokumentera tex. sin kajak/fiske tur osv. så är Mavic Pro perfekt. Liten, lätt och med fina tillbehör som väskor till den.

Lätt att komma igång med (under förutsättning att man läser manualer) Finns även mycket sevärda tips på youtube innan man sätter igång, samt flyger.

En del använder appen DJI GO 4 när de flyger, men som jag (och många fler) upplever så rekommenderar jag appen Litchi! Man kan tex. i förväg (i app/datorn) göra detaljerade och planerade uppdragsflygningar från start/mål och Mavicen sköter allt på egen hand, det är nog denna teknik som imponerar mest!

I det stora hela en mycket bra drönare för pengarna, lätt att lära och även sportläge om man vill flyga i 65 km/h. Men detta läge rekommenderar jag att vänta med till man är helt bekväm med kontrollen.

Kundtjänst: Mycket bra service från DJI. Har man problem med drönaren (tex. efter krasch tex) kontaktar man DJI och skicka denna till dom. Därefter får man prisuppgift på rep. och godtar man priset får man snart den tillbaka. I bland skickar de en helt ny drönare om man har tur. Priserna varierar men har sett en del har gett drygt 1000 kr för omfattade lagning (vilket är bra med tanke på vad en ny kostar)

Pris: 10800
ANNONS