Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Lowepro Pro Trekker AW Backpack

Betyg


(4.8/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 5 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Anders Öhlund
2009-02-17 Anders Öhlund

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Bra för personer med lång rygg, eftersom selen är justerbar, vilket säckarna Vertex faller på.
MINUS: Saknar ytterfacket de mindre säckarna, Foto Trekker och Nature Trekker har. I detta brukar jag lägga tex bilnycklar och extrabatteri.

Det här är en riktigt bra säck för naturfotografer som vill kunna släpa med sig några kraftfulla teleobjektiv och en eller ett par kamerahus. Den är samtigigt smidig i jämförelse med Super Trekkern som är hejdlöst stor och tung (den ryggan rymmer kamerahus med ett EF 500 IS USM på, med motljusskyddet i färdigläge!).
Vikten är inget att klaga på, även om säcken tenderar att bli tung med många objektiv och några kameror i. Har själv stuvat i kamera + 24-105 + EF500 + EF300 och jag kan ha kameran sitta på vilken av gluggarna jag vill utan att flytta någon vägg i säcken. Plus också till att det går att gömma remmarna och till regnskyddet, BRAVO!

Liknande produkter: Lowepro Vertex 300

Kundtjänst: Focustrading är generalagent och tar bra hand om sina kunder. Det samma gäller Cyberphoto som kombinerar strålande webshop med bra service.

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 3395
Lars Norrman
2003-12-05 slutstation

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Stabil, bärvänlig, går att packa nästan hur som helst. Vattenskyddet, bärsystemet.
MINUS: Av någon anledning blir det jättetung när den är fullproppat med grejjer, konstigt...

Fantastiskt bra gjord, jag hade Photo trekker förut, också jättebra men när jag köpte ett till kamerahus blev jag tvungen att skaffa större ryggsäck. Den är tålig, det går bra att packa en massa grejor på ryggan om man vill. Läs fiske/jakt stol, 30 liters Haglöfs säck, stativ m.m
Rekommenderas varmt om man måste packa mycket.

Liknande produkter: Photo trekker AW

Kundtjänst: Jepp (Focus trading) fungerar ypperligt!!

Köpt hos: Fotohörnan Swefo
Omar Brännström
2002-09-27 Omar

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Sväljer mycket
MINUS:

Perfekt passning för min utrustning och den tar mitt 500mm med telekonverter lätt. Kan vara problem att flyga med, men har lycktas få skriftligt tillstånd att få med den in i kabinen.
Rosie Strömberg
2002-05-14 Nilea

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Stor och rymlig, stabil, lättpackad, skön att bära
MINUS: Något tung fullpackad. Inget att släpa på för en liten tur.

Otroligt skön ryggsäck att bära om man ska ha med sig rejält med utrustning inkl stativ. Rejält byggd för att motstå fukt och damm. Fästen på sidan för extra fickor att hänga på. Stativfästen i botten.

Liknande produkter: LowePro Photo Trekker classic, Tamrac Ryggsäck 5277 expedition 7

Köpt hos: Scandinavian Photo
2001-10-04 Sumpen

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Ett utmärkt bärsystem, bra polstrad, rymmer mycket, regntätt med AW-skyddet
MINUS: Fullpackad är den tung, även tung utan packning, något för stor för mig. För stor för flygbolagen.

Pro Trekkern är den rygga från Lowe-Pro med det bästa bärsystemet. Axelremmarna liksom midjebältet är stora, mjuka och sköna samt även justerbara som en vanlig proffsig rycksäck.

Ryggan kan möbleras om hur som helst och passar alla typer av kameror (de största storformatarna kanske undantagna). Locket består av två delar, en lösttagbar polstrad del som även innehåller några fack för tillbehöver. Med reflektortillbehöret kan man göra om locket till en reflektor. Blixtlåsen på locket är mycket kraftiga.

Liksom alla ryggsäckar är den stora nackdelan att väskan måste av, läggas ner och hanteras när man ska ha något ur den. Lite bökigt ibland, särskilt när man befinner sig på något blött ställe.

Den rymmer mycket. Ibland har jag med mig både mitt mellan- och småbildssystem och då blir det garanterat tungt. Väskans storlek födde behovet av en mindre säck.

Det finns ett bra tillbehörssystem till LoweProväskorna. Jag har några sidfickor samt reflektorn. En av sidfickorna hängs på och rymmer då extra objektiv som man vill ha snabbare åtkomst till samt en opolstrad kan man ha vattenflaskan.

När väskan är hemma har jag den som förvaring för kamerasystemen.

Jag kan rekommendera ryggan till er som vill har med er mycket och bära skönt. Längre fådagarsstrapatser och kanske till er som jobbar proffesionellt som vill ha med er hela systemet till kunderna. Skulle jag göra längre turer skulle jag köpa en vanlig ryggsäck och stoppa ner en mindre polstrad väska i den. Den får en övergripande 4a i betyg av mig då den inte riktigt svara upp till mina behov.

Liknande produkter: NatureTrekker, PhotoTrekker

Kundtjänst: Har ej behövts.
ANNONS