Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Lowepro TLZ Mini 1


Summering

Lowepro Topload Zoom 1 (TLZ) är en liten och behändig axelremsväska med plats för en mindre systemkamera med ett mindre objektiv monterat. Det finns ytterliggare två mindre fack med plats för till ...

Läs mer


Betyg


(4/5)
(5/5)
(3.5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2007-05-13 Vete

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 3
PLUS: Välgjord, hållbar, bra rem, transportabel
MINUS: Liten, svårt att få ner hela kameran och stänga utan ansträngning.

Den här kameraväskan är idealisk om man bara vill ha med sig en kamera med monterat objektiv samt eventuell laddare, kablar, duk, fjärrkontroll etc, men det finns verkligen inte plats för mer. Jag har burit runt med ett extra objektiv i ytterfacket ganska länge nu, och där har det i princip inget skydd alls, så det rekommenderas verkligen att köpa något lite större om man vill bära med sig mer än ett objektiv.
Anders Birkestad
2006-01-23 Birkestad

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Slitstark, liten, lagringsmöjligheterna, priset
MINUS: Blixtlås på huvudfacket

Väskan känns väldigt slitstark och stabil. Allting känns väldigt välsytt och det känns som att väskan är av god kvalité. Det blir lite jobbigt att plocka fram kameran ofta eftersom det är blixtlås på ovansidan. Så man hänger ofta kamerna på axeln när man är ute och fotar. Men om jag ska ta med mig kameran någonstans så är denna väskan lysnade. Jag har lyckats packa ner: kameran, USB-kabeln, Laddare, extra minneskort och batteri.

Köpt hos: Japan Foto

Pris: 250
ANNONS