Annons

Lowepro Edit 120+


Summering

väldigt liten kameraväska med axelrem, passar till ett kamerahus och ett litet objektiv, o några filmrullar i sidofacken, gjord för en liten videokamera men fick den av mamma så vill inte byta :)



Betyg


(4.5/5)
(3.5/5)
(4/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Björn Bouvier
2008-05-10 Bjoernowitsch

Hållbarhet: 2 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Mina grejer får plats, och litet till.
MINUS: Axelremmen är kanske i bredaste laget, men man vänjer sig. Efter knappt ett år gick fästet i ena änden av axelremmen sönder. Fästena är ju gjorda i plast, och det är tydligen inget att lita på i alla väder.

Den här väskan blev jag tvungen att köpa i all hast i torsdags när remmen på kogret mitt gamla SMC Pentax-M 150 mm f3,5 hade lossnat efter 28 års trogen tjänst. Som tur var inträffade det hemma hos mig. Därför gick jag till Expert Fallbergs i Västerås och provade ut en väska som båda mina extraobjektiv fick plats i. Väskan är smidig och har plats för några rullar film, men jag bär inte hela mitt förråd på mig. Väskan räcker inte som enda följeslagaren på resor med min utrustning, men det var inte min mening med den.

Efter knappt ett år av användande gick ena fästet för axelremmen sönder på min väska. För att slippa ytterligare problem med den, fick jag remmen sydd så att den går genom spännena i stället. Jag iddes inte lämna in väskan för garantireparation, eftersom jag befarade att samma fel kunde upprepas igen.

Köpt hos: Expert Fallbergs, Västerås

Pris: 299
Felix Wibergh
2007-05-06 NuscrinPictures

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Bra säkerhet med blixtlås och kardborre. Många fack att lägga mobil, pengar, etc i. Min Canon EOS 400D passar perfekt i. Vadderad. Bra handtag.
MINUS: Oskön axel/halsrem.

Jag är mycket nöjd med den. Den är lätt, robust, skyddar kameran bra, har bra längd på axel/halsremmen. Min EOS 400D får plats jättebra och glider inte runt. Insidan är mjukt tyg och det finns en divider med kardborre om man har mindre saker att transportera i den. Utsidan är av tåligt material, troligen vattentätt.

Köpt hos: Fnac

Pris: 280
ANNONS