Annons

Lowepro Vertex 300 AW


Summering

Ryggsäck



Betyg


(3.67/5)
(4.33/5)
(4.33/5)
(baserat på 3 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Per Eisele
2018-12-27 Per Eisele

Hållbarhet: 4 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Bekväm och funktionell
MINUS:

Jakten på den perfekta ryggsäcken är en "never ending story".

Just nu använder jag denna som rymmer långtele (nikons 200-500) plus extra utrustning.

Den är bekväm och inte alltför klumpig.

Pris: 800
Henry Fredrikson
2012-11-24 Henry Fredrikson

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Rymmer hela min kamerautrustning utom den kamera som jag alltid har lös för fotografering. 1 st. kamerahus och 6 st objektiv, 2 st pocketWizard och 2 st. Canon Fjärrutlösare samt 3 st extendrar och mellanringar. Dessutom manualer och diverse småplock som filter, extrabatterier, rengöringsprylar mm. Tripod och monopod är lätt att fästa utanpå.
MINUS: Svår att få att stå utan något att luta mot.

Är mycket nöjd men det kan bero på mitt sätt att använda ryggsäcken. Har den främst för att transportera hela min kamerautrustning mellan baserna, främst hemma och sommarstugan.
När jag ska ut i skogen väljer jag alltid ut objektiv till mina kameror och byter aldrig i fält. Har förstört tillräckligt många kamerahus på det. Plockar ihop den extrautrustning jag behöver och matsäck i en Lowepro Vertex 100 AW som jag tar med då.

Pris: 3099
2012-01-15 JagCanonist

Hållbarhet: 4 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Storlek, datorfacket är STORT det rymmer till och med min Samsung 712:a (17") Som är otympligt stor, även för att vara just 17". möjligheten att täcka in ryggremar ,så att den blir som en stor väska. MYCKET SKÖN som ryggsäck, även fullastad. 2,9 kg dator+trafo och laddare,Canon 5DMkIImed batteri grepp+ 2 extra batterier + EF50/1,8+24-105/4+100macro/2,8+70-200/2,8+Samyang14/2,8+Blixt 580II+ Gossen Digisky+5 objektivfilter+ Allt annat.
MINUS: Dåligt med "bra" fack. Och inte så ombyggbart som jag hoppats. Lins/filter fack där det tydligen är meningen att dom skall ligga och bli repiga eller åxo så måste det bli i små påsar för att inte skadas. Inget stort fack,som kan rymma laddare till dator, kamera eller blixt batterier. De många lättåtkommliga små facken är inte så flexibla, just för att de är lite för små, Endast dator facket kan rymma en tidning eller instruktions böcker , de andra är för små ELLER behövs till annat, sladdar mm. Ett lite flexiblare fack på mitten verkade bra tills jag såg att dess mitt hamnar rätt över en av väggarna i väskan, oj så dumt. Dator facket är ytterst vilket gör att det käns som om du har någon som drar i väskan. Täck duken för rygg remarna har ingen plats som det enkelt går att få in den i utan att drakkedjan käns som om den skall bli förstörd. Du har ingen plats för andra kläder eller flaska

Nöjd.......NJAAAA!!!!
Utan dator så är den helt okej, kanske till och mrd bra, men med dator så blev väskan för liten för alla sladdar, böcker mm.
Hade jag sett den på plats och fått prova att fylla med något så hade det definitift inte blivit något köp för mig.
Den är STOR men rymmer lite, käns det som OM du har datorn i facket.
De yttre dragkedjorna är väder tätade,BRA.
Har du ställt in ryggremarna så käns den väldigt bekväm,JÄTTEBRA.
Regn skydd???Vid händelse av vattenfall eller monsun regn, finns i ett fack under.
Även täcktyg för rygg remar finns under i ett allt för trångt fack, som gör att det inte går att ställa ryggsäcken utan att den rullar omkull, UR KASS KONSTRUKTION.
Denna har en dragkedja som lätt viks sönder i facket in under.

Liknande produkter: ANDRA har bara plats för slimmade 17"' skärmar.
Så har du som jag, varit dumsnål och köpt Samsung RF712 (10700Kr) så har du inget val.

Köpt hos: Fotokungen ( Nov 2011 )

Pris: 2385
ANNONS