Annons

Lowepro Nova 180 AW


Summering

En kameraväska för resan med en bekväm axelrem som gör den lätt att bära. Justera insidan efter din utrustning. Nova 180 AW rymmer 1 PRO DSLR kamera med monterat 24-105mm f/4 objektiv, 3-4 objektiv ...

Läs mer


Betyg


(4.67/5)
(4.67/5)
(4.33/5)
(baserat på 3 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2011-11-04 NalleD

Hållbarhet: 4 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Bra väska, rätt så bekväm, bra med fack, och vattentät
MINUS: Facken på utsidan för "vattenflaskor" skulle ha varit riktiga fickor istället.

En mycket bra och lagom rymlig väska till ett zoom, ett vanligt objektiv, kamera + BG samt blixt/tredje objektiv.

Gott om plats, och man kan själv flytta runt för att få fickor i stora facket, vilket är jäkligt smart.

Vattentätt är det också, vilket är otroligt unikt och otroligt bra, varför kan ni räkna ut själva.

Väskan rymmer allt för mig, allt från laddare till batterierna, från blixt, till småbatterier, till SDHC o.s.v.

Liknande produkter: Rent allmänt väskor

Kundtjänst: Jag är nöjd med Japan Photo. Fick prova sticka i saker från skåpet i olika väskor, för att se att allt gick ner.

Köpt hos: Japan Photo

Pris: 799
2010-05-12 Skäran

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Bra med regnskyddet och att det går att flytta innerväggarna
MINUS: Lite svårt att hitta dragkedjan för att öppna stora locket. Kunde varit enklare.

Rymmer det jag har i utrustning för närvarande. Nikon D90, Nikonobj. AF-S DX 18-55/3,5-5,6G, Nikonobj. AF-S VR 70-300/4,5-5,6 G IF-ED, Tamron AF SP 90/2,8 DI Macro 1:1 samt extrabatteri och andra småprylar.

Liknande produkter: Jag kollade in många andra väskor både i affär och på nätet men fastnade för den här. En kompromiss mellan pris, storlek och användbarhet.

Kundtjänst: Nej

Köpt hos: Hegethorns Foto AB

Pris: 635
Magnus Sjödin
2009-02-15 Seglarmange

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: + Bra vaddering + Bra Regnskydd
MINUS:

Den här väskan upplever jag framförallt är bra på det viset att man kan bära med sig den överallt och att den kan rymma det man för dagen behöver på sin fotoutflykt. Den är inte så iögonfallande och skyltar därför inte med innehållet. Den är relativt bekväm att bära över axeln och har till exempel varit bra att ha med på flygresor och kan rymma det mesta för semestern.

Väskan är väl vadderad och huserar precis en Nikon D300 med ett 18-200 objektiv, men inte en större kamera än så. Vid sidan av en sådan kamerastorlek finns plats för ett eller ett par obkejtiv till, ett solskydd och kanske en fjärrutlösare, men sedan börjar det bli trångt. En nackdel som då uppstår är att det blir så trångt att knappar och reglage på kameran och objektiv ändrar sig genom motståndet mot väskans inneväggar när man tar i och ur kameran. När jag tar upp min kamera så har exempelvis ofta omkopplaren mellan manuell och autofocus på objektivet kopplats om från auto till manuell. Har man inte bråttom när man plockar ut utrustningen och tycker att det är en ok rutin att alltid gå igenom alla utsatta reglage och knappar så är det inget problem. En fördel med storleken är att det man kan plocka med det man behöver men inte mer. Väskan blir på så vis aldrig tung att bära och är därför lätt att altid ha med.

En riktigt bra sak är det inbyggda regnskyddet som är lätt att fälla över när det blir sämre väder. Invändigt har väskan också flyttbara avdelare som gör att man kan justera stödet för sin utrustning.

Köpt hos: Scandinavian Photo
ANNONS