Annons

Lowepro Toploader Pro AW 70


Summering

Axel/Bröst väska för DSL kamera med medelstort zoom eller fast objektiv.



Betyg


(4/5)
(5/5)
(4/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Klas Karlsson
2010-04-08 klakar

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Välgjord, flexibel, bra skydd för kameran, bära på bröstet.
MINUS: Jag önskar hellre inbyggt väderskydd med tätade dragkedjor, än att behöva trä över ett regnskydd. Väskan är avsedd för högerhänta.

När jag uppgraderade kamerautrustningen så behövde jag en mindre väska för att inte behöva släpa på all utrustning hela tiden, eller bära med mig kameran utan väska. Samtidigt ville jag kunna bära kameran fastsatt på bröstet medan jag bar en ryggsäck på ryggen (fjällturer motsv).

Denna väska finns i tre storlekar (detta är mellan storleken) och passar min Canon 5D med 24-70L objektiv (funkar sannolikt även med batterigrepp). Det finns en sele som extra tillbehör för att bära den på magen (medföljer ej), men remmen som följer med går att använda för att fästa väskan på bröstet på ett tillräckligt bra sätt, så jag har ännu inte sett något behov av den extra selen.

Väskan har en mängd extra fack och förvaringar, både internt och externt. Det finns ett regnskydd och Lowpros system för att fästa ytterligare tillbehörsväskor utanpå.

Än så länge är jag väldigt nöjd. Och kameran kan följa med såväl på promenad hängande över axeln, som på bröstet vid vandring eller på cykel.

Rekommenderas.

(Jag kanske är hård i betygsutdelningen, men det är en "Pro" väska, så då förväntar man sig att allt är perfekt.)

Köpt hos: Mediamarkt

Pris: 1250
ANNONS