Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Lowepro Pro Roller X300 AW


Summering

Uppdaterad version 2015.

Rullväska med kapacitet för en stor professionell kamerautrustning. Rikligt med fickor för kringutrustning, separat ficka för en bärbar dator och fästen för ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Pär Fridberg
2015-04-13 Fridberg
PLUS: Allt får plats.
MINUS: Funkar nog inte som kabinväska. Då får man ta de mindre modellerna.

Köpte den förra versionen på Procenter, Stockholm i dec-14 då det var utförsäljning på utgående modell. Gillade den modellen också men tyvärr så blev ett hjul ovalt efter en kort tids användning. Även draghandtaget började glappa. Fick då lämna in den på garantin till Procenter och fick tillbaka en helt ny. Dessutom den nya modellen! Den har några förbättringar gentemot den gamla. Fäste för stativ och inbyggt regnskydd. Fickorna ser också annorlunda ut. En rejäl väska med plats för massor. Jag får lätt i fyra kameror, sju objektiv och några småblixtar. Dessutom dator. Suverän!

Kundtjänst: Suverän.

Pris: 2495
ANNONS