Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

LowePro Stealth Reporter 500 AW


Summering

Lätt, polstrad, ganska mjuk och smidig axelväska. Stort lock med både blixtlås och snabblås. Blixtlås mitt i locket för att snabbt komma åt innehållet.
Flyttbara mellanväggar. Lösa insatser för ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Bo Johnsson
2004-07-15 cowboy

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Lätt och smidig. Billig i förhållande till kvalite och utförande.
MINUS: Svårt att komma på något dåligt, kanske då att småfickorna för pennor, anteckningsblock, ColorChecker och annat smått hade skyddats av blixtlåset - idag täcks det bara av det stora locket och snabbfästena. Skulle inte vilja förvara exv linspappret här...

Lätt och smidig väska.
Då även en lätt väska blir tung när man proppat den full med alla sina fotogrejor har jag dessutom försett den med ett "Street&Field DeLuxe Waistbelt"-midjebälte (295:-) som avlastar bra då man ska bära långt.

Liknande produkter: Övriga väskor i LowePro-sortimentet (har genom åren haft en några olika LowePro, som alla varit kanonbra, så jag har fått förtroende för fabrikatet)

Kundtjänst: Har inte behövt anlita kundtjänst, men på Sc Photo brukar det vara klara snabba besked utan en massa om och men.

Köpt hos: Scandinavian Photo

Pris: 1095
ANNONS