Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Lowepro Edit-110 Svart


Summering

Edit är en väska utvecklad för digitala videokameror. Den skyddar och underlättar transport av fotoutrustningen. Väskan har en oerhörd kapacitet trots med dess kompakta och lätta design.

Ficka ...

Läs mer


Betyg


(4/5)
(4/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Erik Rombo
2006-01-25 rombo

Hållbarhet: 4 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Den passar i alla fall mina behov. Diskret design. Skön att bära.
MINUS: Ingenting negativt att säga just nu.

Efter en stunds funderande, så kom jag fram till att jag behövde en liten fotoväska för min DSLR. Letade runt lite bland fotobutikerna här i stan och tänkte att jag skulle ta en tur in på Clas Ohlsons. Mycket riktigt, där hittade jag det som jag sökte. Eftersom att mitt 50mm/1.8 oftast sitter monterat på min Nikon D70, så plockade jag fram just den kombinationen och provade den tillsammans med väskan. Passade som handen i handsken. Praktisk liten väska att plocka med sig om man bara skall ut och promenera litet. Så i den väska får jag plats med följande: Nikon D70 med Manfrottos lilla stativhuvudssnabbfäste monterat, Nikons 50/1.8 (också det monterat), några filter, extra minneskort, penna, anteckningsblock, iPod Nano, hörlurar, en USB-kabel och säkerligen något mer. Skönt handtag att bära den i, en axelrem som passar bra för mig. Axelremmen är av en enkel kvalité, den sköter sitt jobb och inte så mycket mer. Med mitt hållbarhetsbetyg så har jag utgått från kvalitén på min andra LowePro-väska.
Konstruktionen känns genomtänkt med ordentliga kardborrband, som inte öppnar sig av misstag. Dragkedjan är av den typen som "tätar" sig själv när man drar igen den. På så sätt så skall väl hela väskan klara väta bättre. Hela konstruktionen av väskan känns ordentlig.

Liknande produkter: Kollade på ett flertal andra väskor, men denna vad den enda som dög för mig.

Kundtjänst: -

Köpt hos: Clas Ohlsons, Östersund

Pris: 179
ANNONS