Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Lowepro Cirrus TLZ 15


Summering

Axelväska av s.k. zoom-modell, med liten ficka för t.ex. minneskort. Rymmer ett medelstort hus med en ljusstark normalzoom.



Betyg


(4.5/5)
(4.5/5)
(3.5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2010-06-28 palmeeen

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Snygg design, bra förvaringsmöjligheter och bra axelband. Kvalité.
MINUS: kunde varit mer ergonomiskt utformad för att ligga mot kroppen men annars inga minus. Kunde dock haft ett allvädersskydd men det kanske finns på senare modeller.

Väskan e perfekt när du bara vill ha med dig din kamera och ett objektiv. Som andra väskor från Lowepro känns väskan proffsig och håller hög kvalité. passar precis min canon EOS 40D med 17-85 mm objektiv monterat.

Köpt hos: Cyberphoto
Kenneth Henriksson
2009-07-02 KennethH

Hållbarhet: 4 Bekvämlighetsfaktor: 3
PLUS: Stötdämpande och relativt billig. Smidigt format.
MINUS: Rymmer inte motljusskyddet monterat. Tajt runt en D80.

Kameraväskan rymmer en normalstor systemkamera med en lite ljusstarkare normalzoom eller fast normal. Dock är det lite irriterande att motljusskyddet måste vändas bakochfram för att kameran ska få plats. Nästa storlek större av denna väska är avsedd för att rymma en telezoom, så då försvinner den bekväma storleken. Med en D80, axelrem, putsduk och ett Tamron 17-50/2,8 är det proppfullt och man får inte ens in fingrarna runt kamerahuset, utan man får "hälla" ut kameran ur väskan.

Liknande produkter: TLZ 10, TLZ 25

Kundtjänst: Bra, de provade om en D80 med 18-50 fick plats, innan köp.

Köpt hos: Cyberphoto
ANNONS