Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Minolta DiMAGE Xi


Summering

3,2 megapixel, 3x optisk zoom 37-111 mm med den rörliga optiken internt, extremt snabb starttid 1,2 sek. OBS! Vikten anges utan batterier / minneskort och är tillverkarens cirkauppgift.



Betyg


(4/5)
(3/5)
(4/5)
(3/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Linus Nilsson
2003-08-21 Leenuce

Batterilivslängd: 3 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 3
PLUS: Liten och smidig att ha med sig
MINUS: Det går inte att ställa in slutartid

Köpte kameran för att alltid kulla ha den med mig, den har storleken av en slimmad Minidiscspelare, vilket betyder att den får plats i en minidiscväska :-). Enkel att använda och enkel tillgång till de olika programmen. Snabbknapp till blixt på/av/auto/red eye/night portrait/. Kan även ta filmsnuttar på 35s med ljud i 8 bitar, vilket betyder att man kan urskilja en dialog, men inte mycket mer, musik från konserter funkar faktiskt bättre än man kan tro, automatisk ljudinställning. har märkt att ljudet inte riktigt synkar med biulden... men vänta nu... det är faktiskt en stillbildskamera... igentligen :-) Bildkvaliten är bättre än man kan tro, med sina 3.2 megapixlar kan man ta riktigt detaljrika bilder. Ett stort plus är att det går att ta bilder i tiff format (10Mb). SD minne vilket är ett måste för en liten kamera. Det går även att manuellt blända upp eller ner 2 bländarsteg vilket kan vara bra om man ska exponera efter tex. scenljus.

Liknande produkter: Nikon coolpix 3500, Sony Cybershot.

Köpt hos: OnOff

Pris: 5200
ANNONS