Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Nikon Bellows Focusing Attachment PB-6


Summering

Autobälg som placeras mellan kamera hus och objektiv



Betyg


Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Göran Forsberg
2004-02-19 forry4U
PLUS: Robust bälg med långt utdrag, längsta bälgen på marknaden, går även att förlänga ytterligare med tillsats.Hög Kvalite
MINUS: Vissa hus, ex F4 med största batteripacken kan vara tajt att montera, det går om man skruvar bort stoppskruven längst bak men det är en liten miss.

Detta är min andra PB-6 bälg och jag är mycket nöjd med denna modell. mycket stabilt uppbyggd, Dubbla låsbara spakar för nedbländning av objektivet samt trådutlösaruttag. Stativfästet innehåller en släde så man kan justera avståndet till motivet. rejäl vridstyv skena. bra passning på delarna inget glapp.

Liknande produkter: Har ägt Hama, soligor mfl. men kvalitetsmässigt så ligger dom långt efter..visserligen så gör dom det prismässigt också. PB-6 är dyr men värd sina kronor

Kundtjänst: Aldrig behövt

Köpt hos: Blocket.se

Pris: 350
ANNONS