Panasonic Lumix DMC-FZ28

Betyg


(4.67/5)
(4.33/5)

Summmering2020-08-26 PortMan


Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 5
PLUS: Den här har jag saknat lika mycket som vår 945a. Allt är bbra.
MINUS: Inga

När man närmar sig 80, när en arm och en hand inte längre fungerar och de flesta bilder tas genom ett öppet bilfönster inser man vad klockan är slagen. Det är dags för en så automatisk som kamera som möjligt. Det här är min andra.

Liknande produkter: Inga - fanns inget annat val

Kundtjänst: inget behov

Köpt hos: alias Leopold040

Pris: 216
2009-06-03 Oyster


Batterilivslängd: 5 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4
PLUS: Mångsidig. Överlag bra bildkvalitet. Mkt bra filmfunktion (för att vara en kompaktkamera), lätt att använda även för andra i familjen med IA-mode (mkt bra). Mkt bra batteri.
MINUS: Stora filer när man filmar i HD... 250 mb för 1,40min. brus på högre ISO (men jag förväntade mig heller inget annat).

En mycket trevlig film/foto kamera. Bytte ut min Pentax K10d mot denna för att få en större användbarhet, framför allt då jag gärna fotar golfbanor (och spelar samtidigt). Bildkvalitetén är god och raw-format är guld värt i en liten (jämfört med vad jag hade) kamera. Många vettiga funktioner. Iso är bra vid 100 och användbart upp till 400. 800 går om du inte förstorar och 1600 är bara skit. Känns hyfsat stabil och den klarade ett tapp i golvet (första dagen :-)). Det hände aldrig K10:an men det går självklart inte att jämföra byggkvalitén mellan dessa då K10 är vädertätad. Valde den huvudsakligen för de goda recensioner som finns av den, och jag gillar optiken med bra zoom-omfång utan alltför negativa konsekvenser. Köp stora minnen om du både tänker fota och filma. Själv köpte jag till 2x8gb. Vi får se hur det räcker.

Liknande produkter: Canon SX1,SX10,G10

Kundtjänst: Den var inte billigast hos Cyberphoto, men kvalitet är viktigt även i servicen, och de regerar.

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 3990
2009-04-20 C.Brolin


Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4
PLUS: Bra zoom och en bildstabilisering som fungerar bra,bra batteritid.Man får med motjusskydd.Kan filma i hyffsat bra kvalitet och även då zooma under tiden man filmar.Mackro på 1m närgräns vid full zoom(476mm).
MINUS: Som på dom flesta kompaktkameror så är över iso400 inte så lyckat.Skärmen skulle varit vikbar då betrakningsvinkeln nästan måste vara mitt på för att man ska kunna se ordentligt.

En hyffsad allroundkamera som har det mesta och räcker till bra för det normala fotandet!!!

Liknande produkter: Canon SX1is

Kundtjänst: Cyberphoto har jag bara goda erfarenheter av när det är nåt,sen får man jy med en chokladbit varje lev jy :)

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 4000

Lastolite HaloCompact