Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

GoPro Hero HD


Summering

Ultrakompakt och extremt tålig full HD videokamera med ultra vidvinkel. Funktioner såsom sekvens tagning av stillbilder/seriebilds tagning etc. Vattentät med den täta luckan monterad.



Betyg


(4/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Joel Lundgren
2011-07-27 JoelLundgren

: 5 : 3 : 5
PLUS: Priset Vattentät Riktigt Stöttålig Vidvinkel Batteritiden Full HD Alla kamerafästen som finns
MINUS: Ljudet blir ju inte så bra alla gånger, men den tar upp ljudet ganska bra med tanke på kamerahuset. Ingen LCD skärm gör att den inte är optimal för foto, då många bilder kan slängas direkt i papperskorgen. (men det finns att köpa till) Momentet när du ska öppna och ta ut kameran kan vara lite bökig.

En riktigt cool och tjust aktivitetskamera som har oändligt med användningsområden. Sätt den på cykeln, crossen, bilen, skateboarden, surfingbrädan... ja alla tänkbara fordon. Och för att göra filmvinkeln lite mer intressant så kan du fästa den på hjälmen, armen, en skidstav eller på skon. Bara man har lite bra ideér så kan man göra sig en riktigt cool film. Den har vidvinkel lins som får med det mesta, sekvens och singel foton, filmning i Full HD. Vattentätt och stöttåligt kamerahus. De flesta saker är utbytbara och det finns en bra skara med kamerafästen att köpa.

Köpt hos: Best Buy USA

Pris: 2489
Anders Wikström
2011-07-01 AnWi

: 5 : 2 : 5
PLUS: Tar mer än 1000 bilder eller filmar 1,5 timmar full HD 1080p innan batteriet är tomt. På ett 32GB SDHC (medföljer ej) ryms ca 16000 bilder eller ca 16 timmar full HD. (ca 1GB/30min) Man kan programmera kameran för enknappsfunktion. Ex när du slår på den börjar den filma direkt alternativt tar en bild var N:te sekund. Mycket smidigt!
MINUS: Optiken är undermålig. Så kraftig distorsion att den bäst beskrivs som "fisheye". Som kamera är mobiltelefonen bättre. Kolla gärna bilder: http://fuzzyfool.no-ip.com/GoPro/

Köpte min GoPro Hero HD Helmet inför en längre MC-resa och gjorde ett fäste på motorcykeln så kameran kan filma/ta bilder under färd.
Filmning och ljudupptagning fungerar mycket bra och kameran hanterar de flesta ljussituationer med bravur.

Saknar:
Fjärrkontroll. Sitter kameran på hjälm, bil, MC eller annat så är det svårt att slå på/stänga av.
Spänningsmatning. Kameran matas/laddas via mini-USB men det kommer man inte åt när den sitter i UV-huset. Ett par genomföringar för 5-volt och en passande anslutning tillsammans med fästet hade varit guld.

Liknande produkter: ContourHD 1080p

Kundtjänst: Svarade snabbt men hade ingen förståelse för mina åsikter om optiken.

Köpt hos: www.gopro.com

Pris: 2995
ANNONS