Annons

Fujifilm X-S10

Artiklar om produkten

Betyg


(5/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension


Summmering

Fujifilm lanserar genom X-S10 en ny produktserie under X-paraplyet. Modellen är något av ett mellanting mellan X-T10-serien och X-T1-serien. X-S10 har ett mindre format och är lättare än t ex X-T4och är modernare utformad än X-T30, bl a genom ett rejälare, mer ergonomiskt grepp2021-08-09 Stemagson


Att använda: 5 Hållbarhet: 5
PLUS: Greppet, slipper få kramp i fingrarna, helt enkelt trevlig att hålla i. logiska menyer.
MINUS: Inte nöjd med utviket av skärmen, utformningen som X-H1 och X-T3 har skulle passa mig bättre, känns som kameran försvinner när jag vill vinkla skärmen, vanesak? Focus läges väljaren så måste du gå in i menyn. Inte väderskyddad. Kanske lite små knappar, får se hur den känns till vintern. Tycker att de kunde leverera skydd för kontakten till blixten, en sån liten detalj men ändå.

Otroligt lätt att hitta i menyerna, tycker inte att jag saknar något men oftast fotar mestadels manuellt, iso nås lätt på ovansidan, Q knappen sitter inte i vägen som den gjorde på min X-T30, och som jag ofta kom åt. Hela känslan av menyer och knappar känns mycket enklare än min X-T30. Det ända som saknas att den kunde vara lite väderskyddad Reglagen löper lätt och smidigt. Mycket trevlig kamera.

Liknande produkter: X-H1i utformning av grepp. Tyvärr så försvinner lite av retro känslan som jag gillar.
ANNONS