Annons

Minolta Auto Winder G


Summering

Motor till Minoltas manuella systemkameror i X-serierna.



Betyg


(5/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



jesper moldvik
2009-12-31 jaffa007

Att använda: 5 Hållbarhet: 5
PLUS: Man får bra grepp och bra att ha om man ska ta bilder i snabb följd. + så är den ett väldigt bra tillbehör till kameran i allmänhet
MINUS: Rekomenderar att inte använda den i kallt väder, den kan ibland börja ta bilder i snabb följd uttan att slutaren rör sig.

När jag köpte min autowinder G till min Minolta XG1 så hade jag väldigt höga förväntningar.
vilket jag inte förstår igentligen, men kanske möjligen för att nu slapp jag dra fram filmen,(vilket inte är så spännande) och jag tänkte att jag skulle få ett bättre grepp.
när jag sedan fick testa denna så är min uppfattning den att, den är bra att ha om man ska fota snabba saker,tex fåglar, snabba bilar,I LJUS! i mörker så är det skit samma för då är exponeringstiderna så långa att den fyller inte sitt syfte.
den är dock bra i hållningen, eftersom min XG1 är rätt liten och den blir skönare att hålla i, kanske lite tung efter ett tag, men har man armstyrka så spelar det ingen roll,
in conclusion så är den igentligen rätt onödig, vill man ha bra hållning och kunna ta många billder i snabb följd (eller höra ett högt ljud varje gång man tagit en bild)
så ska man köpa den.
men annars så är den rätt onödig + försöker man sätta på en blixt på den är den ett helvete att både fota och dra runt med.

EDIT: Har nu testat denna winder i vårklimat, dvs inte i snö som jag gjorde när den förra recensionen skrevs, den är ett väldigt bra tillbehör! Har märkt att jag har haft användning av den väldigt mycket i bildserietagning och även när jag bara är ute o fotar relativt stillastående objekt så känner jag att den har kommit till användning!
Och nu när man ändå fotar analogt kan man ju lika gärna köpa hela kamerakittet, + så känner man den där goa gammaldagsa känslan ´varje gång man hör det där "wriip" efter att ha tagit en bild

Liknande produkter: Minolta Autowinder D, samma Winder igentligen fast till XD modellerna

Köpt hos: Tradera

Pris: 160
ANNONS