Annons

Minolta Dimage X


Summering

"Så liten och ändå med 3x optisk zoom. Platt, lätt och fickvänlig. För dig som vill ha en kamera som kan hänga med och ta bilder när det händer och när ingen annan orkat släpa med sig sin kamera. Jag ...

Läs mer


Betyg


(3.67/5)
(2.67/5)
(4/5)
(4.33/5)
(baserat på 3 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Daniel Andersson
2005-03-05 da_vhd

Batterilivslängd: 2 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4
PLUS: Liten, smidig, snabb uppstart, enkla menyer. Helt OK.
MINUS: Batteriet håller inte så länge.



Köpt hos: Power

Pris: 5200
Annah Sundblom
2002-11-01 flikkan

Batterilivslängd: 3 Bildkvalitet: 3 Hållbarhet: 5
När jag skaffade denna kamera tyckte jag att den var helt superb. Men ju längre tid jag haft den desto mer missnöjd är jag med mitt val. När man väl lärt sig kameran känns det svårt att utvecklas med den.
Men kameran är bra. Den är väldigt hållbar, den har blivit tappad i marken en gång och höll utmärkt. Jag tycker ett annat plus är storleken, den är liten och väldigt lätt att ha med sig. Den är snabb och bildkvalitén är bra för att bara vara 2,1 MP.
Minus är som sagt att man känner sig begränsad efter ett tag.

Köpt hos: Dustin

Pris: 5300
2002-10-01 Mechti

Batterilivslängd: 3 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 4
PLUS: Liten, lätt men ändå proffisionell.
MINUS: Dyra tillbehör.

Oerhört behändig liten kamera. Designen är mycket bra. Kan tänkas lite fyrkantig, men passar bra i handen på grund av sin storlek. Bildmässigt är den bra, 2 miljoner pixlar räcker gott och väl för amatörfotografen. Zoomen som är på 3x optisk (och 4x digital) fungerar bra, ett plus är att kameran inte ändrar storlek när man zoomar. Den hanterar stillbilder och mindre filmsnuttar med ljud. Menyerna är lättanvändiga och tydliga.

För mig som amatörfotograf är denna kamera perfekt. Jag har inte stött på några större problem med den. Det enda som jag stört mig lite på, är att den ser så himla bräcklig ut. Man är lite rädd för att den ska gå sönder om man skulle råka tappa den. Men annars är kameran bra!

Liknande produkter: Canon Digital Ixus V2

Köpt hos: www.fotokungen.com

Pris: 4590
ANNONS