** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Minolta Dynax 3000i

Betyg


(4/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2005-06-27 Ekberg

Att använda: 5 Hållbarhet: 5
PLUS: En mycket enkel kamera med bra bildkvalitet som verkar tåla det mesta.
MINUS: Autofokusen har svårt att bestämma sig ibland.

En enkel "basic"-kamera som inte behöver några inställningar alls, faktum är att det inte finns några inställningar att tala om förutom ett "Hi-Speed" läge samt 10 sekunders självutlösare. Men det gör inget för det funkar utmärkt ändå. Har tagit nattbilder, dagbilder och blixtbilder med både svartvitt, dia och vanliga papperskopior med godkänt resultat. Kan varmt rekommendera kameramodellen till nybörjaren som tycker det verkar besvärligt med alla manuella inställningar. Här är det bara titta och tryck som gäller. Den verkar tåla att bli behandlad nästan hur som helst, har under dom åren jag ägt den inte direkt varit försiktig i överkant, men detta till trots , aldrig ett bekymmer med den.

Liknande produkter: Kommer inte ihåg, det var priset som avgjorde.

Kundtjänst: Har som sagt aldrig behövt besvära dom. Köpt mycket film där däremot och det är trevliga människor som vet vad dom talar om.

Köpt hos: Foto 7-an på Engelbrektsgatan i Örebro
ANNONS