Annons

Minolta Vectis 300L


Summering

En av världens lättaste kameror med 3x zoom. Vectis 300L har ett elegant yttre av metall, en ypperlig bildkvalitet och APS-funktioner som gör den till en finessrik kamera med prestanda i nivå med ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2003-06-12 Lövenhaft
PLUS: Smidig utan att vara "för liten", bra kontroller, snygg design, tar bra bilder, relativt tyst zoom och film frammatning samt bra halsrem.
MINUS: Något för liten sökare för glasögonanvändare, ingen väska med som standard. Inget B-läge.

Jag har haft denna kamera sedan den 2:a Juni 2003 och har precis fått de första testbilderna. Hittills är jag helnöjd med både kamera och bilder. Kameran är trots sin lilla storlek lätt att hantera och jag tycker kontrollerna sitter på "rätt" ställen displayen är hyfsat tydlig och har lättfattliga symboler.
Har t.ex. varit med om zoomkameror där zoomknapparna sitter ovanpå kameran! Det gör de alltså inte på denna utan dom sitter precis där man har tummen. En annan bra grej är att powerknappen har en liten fördröjning, vilket innebär att man måste hålla in den någon sekund för att kameran ska slås på. Det är bra för då är risken mindre att den hoppar igång av sig själv.

Det negativa jag kommit på än så länge är att det inte följer med någon väska utan den får man köpa separat. Själv införskaffade jag en som egentligen är avsedd för Vectis 260, det finns då lite extra utrymme för remmen i väskan. Något jag saknar är B-läge för nattfoton, men å andra sidan får man en längre slutartid automatiskt (beroende på film) så det är väl hugget som stucket.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det är en rolig kamera att fota med och bilderna blir kanonfina!

Liknande produkter: Minolta Riva Zoom 115, Samsung Fino 800

Kundtjänst: Jag köpte den på nätet hos Hegetorns foto och jag tycker dom var väldigt trevliga, seriösa och verkade proffsiga! Förhoppningsvis ska jag slippa serva den här fina kameran.

Köpt hos: Hegetorns Foto

Pris: 1190
ANNONS