Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Nikon Coolpix 995


Summering

3,34-megapixel kamera.4x optisk zoom.Vridbart kamerahus.Fullständiga automatiska och manuella möjligheter.Närgräns i macroläge 2cm.Popup blixt.
Hybridkåpor. Metall/kolfiber.



Betyg


(5/5)
(3/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Roland Schultze
2002-01-13 Roland Schultze

Batterilivslängd: 3 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 5
En av dom bästa digitalkamerorna för konsumentbruk. Otroligt skarptecknande optik och verklighetstrogen färgåtergivning. Allt är i toppklass. Lcd-displayen är ljusstark och helt utan eftersläpningar,dock svår att se i soljus.Alla knappar är perfekt placerade och det vridbara kamerahuset är en fullträff vid närbildsfotografering.Närgränsen är för övrigt så låg som 2cm vilket ger fantastiska makrobilder. Kameran har ett automatikläge där alla inställningar sköts helt automatiskt. Till glädje för alla seriösa fotografer, finns också ett manuellt läge.Och då talar vi om fullständiga manuella inställningar,tid,bländare,fokusering,olika typer av vitbalanseing,skärpnigslägen,kontrast och olika typer av ljusmätning.Ytterligare en mängd funktioner finns. Jag har nu haft kameran i 7 månader och provat den i alla tänkbara situationer.Efter tusentals tagna bilder kan jag nu säga att den har överträffat mina högt ställda förväntningar,både när det gäller bildkvalitet som hanterbarhet.

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 11600
ANNONS