Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Nikon Remote Kit R1


Summering

Trådlöst blixtsystem för närbildsblixt med två trådlösa blixteneheter SB-R200, speciellt framtaget för enkelt handhavande tillsammans med Nikon's D-SLR kameror som stödjer i-TTL och har inbyggd ...

Läs mer


Betyg


(4/5)
(5/5)
(3/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Matias Wärnå
2008-09-15 mwarna

Att använda: 5 Hållbarhet: 3
PLUS: Enkelt att justera blixtarnas placering, allt i ett paket
MINUS: Plastig fästningsskena för blixtarna, svaga blixtar, dyrt med icke laddningsbara batterier i längden, "softboxarna" fungerar undermåligt, känns ranglig

Kit:et skapar inga underverk, men arbetet underlättas om det krävs att en eller flera blixtar används framför motivet. Dock tenderar ljuset att bli alltför jämn och platt, ifall inga andra blixtar används förrutom kitblixtarna.

I mitt fall använder jag hellre en ljusstark blixt för att belysa motivet och använder kitblixtarna för att skapa djupet i bilden.

Plus är att blixtarna är småa till formatet, vilket gör att man kan placera dem lite här o var.

Kit:et gör det som de skall göra, men för att jag skulle bli nöjd med resultatet blev jag nog tvungen att modifiera kit:et, så att det skulle passa mig. Har man inget behov av att blixtarna ska vara liten till formatet, anser jag att man gott kunde köpa "vanliga" blixtar, som exempelvis kunde sättas på blixtarmar.

Liknande produkter: Hemma byggen

Köpt hos: Verkkokauppa
ANNONS