Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Canon WC-DC58A 0.75x


Summering

Vidvinkelobjektiv till Canon PowerShot S2 IS. 0.75x



Betyg


(4.5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Björn Wångblad[BF]
PLUS: Linsen änns gedigen och är skarp och ljusstark. Förändrar vidvinkel från 35mm till 25 och det är helt OK.
MINUS: Passar ej riktigt bra på G3 eller G5 med Canons adapter. Kamerans rörliga objektiv slår i DC58A-linsen och kameran stängs av automatiskt. AF funkar ej eftersom ljussignalen blockeras av linsen. Blixten blir obrukbar eftersom linsen ger stark vinjettering.Hela kitet med adapter+lins blir klumpigt. Dålig kvalitet på adaptern som glappar något vid huset. Rättelse 071203: Köpte grejorna till Powershot G3, G5. Med en annan adapter LA DC58E passar linsen perfekt till Powershot S3IS. Inget problem med autofocus jag är helt nöjd bortsett för att lensen ger x 0,7 vidvinkel, skulle köpt x 0,5...

En extra lins med gängor känns som att gå tillbaka till Spotmatic på sextiotalet. Man drar sig för att byta på grund av skruvandet. Man jag har två kompakter en G3:a och en G5:a. Med linsen påsatt får paketet plats i originalväskan om än något trångt.
Adaptern till linsen känns billig och plastig.

Kundtjänst: -----------

Köpt hos: Tradera

Pris: 310
Jonas Ahlgren
2007-07-26 wilmer.pitt
Mycket gedigen lins, mycket nöjd med den.

Köpt hos: Komplett

Pris: 999
ANNONS