Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Canon PIXMA iP3600


Summering

En kompakt, prisvärd fotoskrivare för hemmet med högsta prestanda som ger utskrifter av fotolabbskvalitet.

Egenskaper

-Upplösning på 9 600 x 2 400 dpi med bläckdroppar på 1 pl*
-Utskrifter ...

Läs mer


Betyg


(4.5/5)
(4.5/5)
(5/5)
(4/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Björn Wångblad[BF]

Att använda: 4 Hållbarhet: 5 Driftsekonomi: 4
PLUS: Fyra separata färgpatroner och maskinen lägger inte av ifall en enda patron tar slut, vilket indikeras genom blinkade diod. Rak pappersbana för tjockare papper. Billig. Prisvärd. Tyst.
MINUS: Inga med tanke på vad man får för pengarna, dock inte proffskvalitet.

Lite trixigt att installera skrivarhuvudet och patronerna. Lite IKEA- stuk på text och bilder. Man får gissa och lirka. Mjukvaran lätt att installera. Justering av skrivarhuvudet var lätt.
Bra med två olika svarta varav en med högpigmentbläck.
Kan skriva på allt från laserpapper till fotopapper.
Två olika metoder för pappersmatning, magasin och enstaka papper, det senare med rak pappersbana villet gör att upp till 300g papper kan användas.
Nu har jag printat en bild på Canon Photo Paper Plus Glossy II och lägger min utskrift bredvid en printning av exakt sammabild gjord på ett proffslabb. Den hemkörda är fullt i klass med proffslabbets som är gjord på fujipapper. Min är liiite varmare i tonen men lika detaljrik och fin. Mycket nöjd med tanke på att skrivaren kostade 590:- inklusive patroner.

Köpt hos: Inet Data

Pris: 597
Peter Lindeberg
2008-12-11 transalp-01

Att använda: 5 Hållbarhet: 5 Driftsekonomi: 4
PLUS: Billig, enkel att använda och installera, bra utskrifter, två papperskassetter, bra dammskydd när man inte använder den.
MINUS: Som alla bläckstråleskrivare: bläcket är dyrt men skall enligt test i DN vara billigare än HPs motsvarande.

En väldigt prisvärd A4 fotoskrivare för låga volymer. Samma maskin som PIXMA iP4600 men med lägre hastighet. Jag skriver ut cirka 10 bilder i månaden och för denna volym känns denna skrivare perfekt. Bra kvalitet på bilderna och färgmatchningen blir förvånadsvärt bra med tanke på att jag inte gjort någon speciell inställning, möjligtvis hjälper det till att jag kör Canon kamera, Canon programvara och nu Canon skrivare. Färgerna blir mer rätt än med min gamla Epson.

Liknande produkter: HP photosmart, ett par olika modeller i 5000, 6000 och 7000 serien. Canon PIXMA iP4600 och Canon MP620.

Köpt hos: ONOFF

Pris: 699
ANNONS