Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Canon EF 28-80mm f/3,5-5,6 II

Betyg


(4.5/5)
(baserat på 4 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Cecilia Andersson
2006-04-29 Mind-space
PLUS: Stryktålig och trogen, hållt bra på flera långresor...
MINUS: Ljuskänsligheten...

Den rullade monterad på ett EOS50-hus nedför ett brant stup i Nya Zeeland och båda klarade sig helt oskadda. Den har orkat att vara min vapenhäst i många år nu, tror jag köpte den år 2000! Köpte ett kit med 2 objektiv och hus med div. tillbehör, kan dessvärre ej ange ett exakt pris!

Köpt hos: Singapore
Eva Järdeholm-Fernandes
2005-02-07 Lintott
PLUS: Kan inte säga mer än att det duger för mig!
MINUS: Vad jag vet kan jag inte komma på några minus.

Då jag pajjade mitt större objektiv utomlands så fick jag köpa detta för ett bra pris av en fotohandlare som jag känner o jag är nöjd.

Köpt hos: Kamerahandlaren på Tegnerlunden
Per Liedman
2004-05-21 Liedman
PLUS: Allround, billig, håller
MINUS: Lite suddig i kanterna. Hade varit kul om man fått lite mer ljuskänslighet.

Kit-objektiv som kom med min EOS 300. Har hängt med i flera år och även överlevt ohindrat fall från ett bord ner i parketten.

Objektivet täcker mina vardagsbehov vid foto, även om det naturligtvis händer att jag önskar både högre och lägre brännvidd, samt möjlighet att gå lägre i bländare. Med tanke på priset presterar det dock alldeles förträffligt.

Gissningsvis inget för finsmakaren.
Bengt Rehnström
2004-03-21 bengt-re
PLUS: Bättre än sitt rykte, stryktåligt
MINUS: Lider lite med stor bländare på fullsize sensor.

2008 efter många år användning. Lite trist objektiv, men det fungerar alltid och har varit svårt stryktåligt. Det finns många bättre obektiv, men jag är imponerad av detta plastiga lilla fula objektiv. Har tagit många bra bilder med det till gamla EOS300, men det lever kvar och gör tjänst av och till fortfarande till EOS40D. Tråkigt, men slittåligt och bättre än vad man tror.

Köpt hos: Scandinavian Photo
ANNONS