Annons

Canon EF 400mm f/2,8L IS USM

Betyg


(5/5)
(baserat på 4 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



sten-åke nilsson
2014-01-31 bländarnisse
PLUS: allt bildkvalite,skärpa osv
MINUS: vikten

efterlängtad glugg som har allt!!

Pris: 45000
2010-07-26 eek
PLUS: omfång,ljusstark, skarp/kontrast, IS, AF, funkar riktigt bra med 1.4x converter.
MINUS: kommer inte på nått

mitt standard objektiv till min fågel fotografering & den är verkligen underbar, skärpa/kontrast är riktigt bra, snabb fokus, is gillas eftersom jag handhåller en hel del.

glad att jag köpte just 400 2.8, då jag kombinera detta perfekt med lite annan fotografering djur/sport, förutom min fågel som jag då oftast kör med 1.4x converter och den är fortfarande riktigt skarp och snabb AF.

jag älskar verkligen denna tunga vita klump !

Liknande produkter: sigmas 200-500 2.8?!
Michael Katona
2009-01-06 Michael Katona
PLUS: Skarp, robust konstruktion, snabb AF, bildstabilisering (IS) funkar bra med extenders.
MINUS: Vikten, priset

Ett fantastiskt objektiv att fotografera med. Otroligt snabb AF och bra att man kan välja inom vilket område AF skall söka inom. Dessutom så finns en funktion för att lära objektivet om du vill ha skärpan vid ett visst avstånd. För att återgå till detta avstånd så vrider du bara på en ring som sitter på objektivet. Ger mycket vacker bokeh och är skarp redan vid F/2.8.Så bara positiva saker att säga om handhavandet vid fotografering. Nackdelarna är bl a priset. Det är ett mycket dyrt objektiv att köpa. Ett tips är att hyra för den som inte vill investera. Den andra nackdelen är vikten. Detta objektiv är tyngre än något av sina andra syskon i denna stora serien (300, 500, 600 & 800). Att bära detta med ett stativ och Wimberley huvud plus annan utrustning som skall med ut i skogen, ja då kan bli tungt i längden. Då är plötsligt 500mm ett lätt objektiv. Det går att handhålla 400mm kortare stunder men den kräver nog enbensstativ eller ett stadigt stativ med Wimberley huvud eller liknande för att man skall kunna fota obehindrat.

Liknande produkter: Canon EF 400 4.0L USM, Canon EF 500 4.0L IS USM, Canon EF 600 4.0L IS USM
2006-09-29 ytis
PLUS: helt fantastisk skärpa,snabb o bra autofukos
MINUS: lite tungt,men vad gör det,om man är nöjd för övrigt,

Helt fantastiskt underbart objektiv,har varit i norge o fotograferat havsörn,från båt,utan stativ,helt otroligt bra bilder,bra skärpa underbara färger,

Kundtjänst: alltid lika bra service på ScandinnavianPhoto

Köpt hos: Scandinavian Photo

Pris: 75
ANNONS