Annons

Canon CP200


Summering

Sublimeringsskrivare för max 10 * 15 cm



Betyg


(4/5)
(5/5)
(0/5)
(3/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Michael Johansson
2004-02-15 Michael Johansson

Att använda: 5 Driftsekonomi: 3
PLUS: Mycket enkel att installera och använda. Ger bra resultat, fullt jämförbart med att ladda upp bilder till ett fotolabb och utskrivna på fotopapper. Finns papper med vykortsbaksida, visitkortsstorlek och etiketter i två storlekar.
MINUS: Något krånglig mjukvara, men det går utmärkt att skriva ut direkt från CorelDraw, Photopaint m fl.

Liten och kompakt skrivare. Har dock ett par designmässiga missar: USB kontakten sitter på sidan medan strämförsörjningen sitter på baksidan. Här hade det gått att spara plats om USB:n suttit baktill, speciellt som det ändå måste vara en fri yta på baksidan där pappret kommer ut ett par gånger under själva utskriftsarbetet.
Det är lite krångligt att hålla reda på papper och färg"patron" när man byter papperssort/storlek. Färgpartonen måste följa med pappret för att det inte skall bli fel antal och storlek vid utskrift. Det är nämligen så att färgen sitter på en tunn folie och består av de tre färgerna och skyddsfolie i en bestämd ordning och storlek anpassat efter den pappersstorlek det är tänkt att användas till. Vill jag byta medium måste jag också byta färgparton och dessutom hålla ihop dessa till nästa gång. Kunde säkert lösts på ett enklare sätt genom att färgpartonen satt ihop med papperskassetten.

Liknande produkter: Lika CP300 men utan batteri och bara ett pappersmagasin.

Kundtjänst: Tog evigheter att få fler pappersmagasin för mindre papper. Beställde från CyberPhoto och väntade nästan två månader pga leveransförsening från Canon, trots att Canon gjorde reklam för produkten i tidningar och TV.

Köpt hos: Pixmania (Frankrike)

Pris: 1500
ANNONS