Annons

Canon Handlovsrem E-1

Betyg


(3.62/5)
(baserat på 8 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2009-11-29 Anthon med h
PLUS: Stabilt när hela handen är i greppet men det spelar ingen roll när man inte kan ta några foto.
MINUS: Kommer inte åt inmatningshjulet, avtryckaren och absolut inte ISO-knappen

Tanken på en rem som denna är god men jag förstår inte riktigt alla bra recensioner den får. Kameran sitter visserligen som gjuten på handen med remmen monterad MEN resultatet blir att avtryckaren får manövreras med nedre delen av pekfingret och inmatningshjulet kommen man inte åt alls utan att böja pekfingret i en onaturlig vinkel. ISO-knappen kan man glömma. Om man tar ut handen något ur remmen kommer man åt både avtryckaren, inmatningshjulet och ISO-knappen men då försvinner nyttan med en rem som denna.

Liknande produkter: N/A

Kundtjänst: N/A

Köpt hos: Privat
Bo Saurage
2007-09-21 reboot81
PLUS: Stabil.
MINUS: Svår att montera.

Passar på min 350D med batterigrepp. Lite klurig att montera, har både axelremmen och handlovsremmen fäst till höger om on/off reglaget. Rekomenderas start, även om den är klurig att få på.

Kundtjänst: ScandinavianPhoto sa: nej den passar inte. Men jag beställde ändå.

Köpt hos: Scandinavian Photo

Pris: 295
Johan Pettersson
2006-12-31 J Pettersson
PLUS: Känslan, greppet i kameran
MINUS: Få ut CF när man har riktigt små händer

Grymt "Skön" rem som helt klart är värt pengarna. Går utan större problem att fästa med den vanliga remmen. Har man däremot riktigt små händer så kan det bli krångligare eftersom man måste spänna upp när man skall få ut CF. För den med riktiga "Karalabbar" är det inga problem =)

Kundtjänst: Canon

Köpt hos: Japan Photo
Manuel Ek
2006-11-02 fotografmanuelek
PLUS: Funktionen...
MINUS: att man måste ha batterigreppet för att kunna använda den. Plus att den är lite svår att justera in.

Ett måste för att kunna hålla kameran säkert och slippa den jädrans halsremmen. Superskönt att ha när man går på stan, då kan kameran liksom bara hänga i handen utan att man behöver anstränga sig. Plus att det går snabbt att få upp kameran till ögat.

GREAT!

Liknande produkter: -

Kundtjänst: -

Köpt hos: Kameradoktorn

Pris: 300
2006-04-10 PoS
PLUS: Ökad stadighet, kameran känns lättare
MINUS: Klurigt att montera tillsammans med "neck-strap"

Vilket lyft det blev för min 20D med BG-E2! Har beställt en 1D mkIIN som det egentligen ska sitta på och hoppas att det blir ännu bättre. Klart värt pengarna, ger mycket stadighet och gör att kameran känns lättare.

Kundtjänst: Snabba på svar via mail om man har frågor

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 244
2006-01-29 Nyström
PLUS:
MINUS: Passar inte till 350D. Och instruktionerna för hur remmen sätts på kameran hittar man i manualen till _batterigreppet_.

Jag har köpt handlovsremmen till min 350D med batterigrepp, och tyvärr måste jag erkänna att jag blev besviken. På 350D får jag inte handlovsremmen att sitta på ett sätt som är bekvämt, hur jag än justerar och testar. Troligtvis beror detta på 350D:s litenhet -- remmen är designad för större kameror. När jag håller kameran bekvämt sitter remmen ute på knogarna, vilket inte ger något vidare stöd, och när jag placerar remmen bekvämt når jag inte avtryckaren med pekfingret. Trist.

För att kunna montera E-1 måste även batterigrepp BG-E3 vara monterat. En av fördelarna med BG-E3 är att man bekvämt kan ta bilder i vertikalläget, men med handlovsremmen monterad försvinner denna fördel, eftersom den helt enkelt sitter ivägen. Om du har en 350D rekommenderar jag därför inte ett inköp.

Köpt hos: Dustin
Mikael Ollars
2004-11-11 AlfaGTV
PLUS: Gediget grepp
MINUS: Omständig

Det här är nog det mest kontroversiella tillbehöret jag äger. Greppet fungerar toppen, handen sitter som gjuten och det känns som man vinner ett snäpp i slutartid utan rörelseoskärpa. Dessutom blir man mindre trött av att hålla kameran länge.
Men... Det är lite krångligt att mecka handen på plats i detta, och vill man ta bilder i höjdformat får man vrida sig som en boa och kan inte utnyttja höjdavtrycket på booster/batterigrepp utan att lossa handen ur denna rem.
Sen har man ytterligare ett dilemma, skall man iallafall ha den stora remmen monterad? Den är ju ivägen som bara den när man plåtar höjdformatsbilder, men krävs för att du ska kunna hänga kameran om halsen.
Summan av kardemumman blir att denna åker på och av beroende på vad jag skall plåta för något. Svårt att gå med hunden i koppel och ha kameran i andra handen.. ;)

Liknande produkter: Finns det?

Kundtjänst: Inget behov. Monteringsanvisning kommer inte med denna utan med batterigreppet. Man fattar nog ändå efter lite tankevurpor...

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 244
2004-07-06 lvb
PLUS: Bekväm. Man håller kameran säkrare/stadigare.
MINUS: Lite svårmonterad.DYR



Köpt hos: imaging1one (Tyskland)

Pris: 220
ANNONS