** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Leica P155


Summering

En 150W projektor i klassen mellan 150 och proffsmodellerna. Tillverkad för raka magasin och utrustad med ljuspil i handkontrollen.



Betyg


(2/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Staffan Öström
PLUS: Bra utlysning och bildskärpa.
MINUS: Dålig mekanik.

Apparaten klarade inte gamla standardmagasin med smala ramar, typ Kodaks gamla pappramar och nyare CS-ramar. När jag skaffade den här apparaten (1992) kunde jag inte köra många av mina gamla bilder som ofta var K64 i GePe 50-magasin. Vid ett tillfälle kom en bild snett i glipan vid inmatningen och fastnade inne i maskinen. Efter detta har den reparerats vid tre tillfällen till en summa som motsvarar nypriset och mekaniken är fortfarande kass. Automatiken orkar inte dra bildramen utan jag växlar bilder manuellt. Bländaren som går mellan bilderna har också en glipa. Leica hänvisar till att man ska använda deras LKM-magasin. Det som fungerar bäst för mig är CS-ramar i Reflecta-magasin.

Liknande produkter: Äldre Leica-projektor, från ca 1965.

Kundtjänst: Med Leica i Danmark, ett skämt.

Köpt hos: Gunnar Olssons Foto AB
ANNONS