Nikon AF-S 400 2.8E FL ED VR

Artiklar om produkten


Summmering2017-03-31 hamsi

PLUS: AF, 2.8 , FL
MINUS: Priset !!!!

Super skarp redan vid 2.8 . Riktig fin objektiv som väger knappt något för att vara 400mm. Bilderna blir kristallklara och rena. Nu så har jag haft objektiven snart i 1 månad och kan börja skriva vad jag har upplevt med den.

Jag har fotat AlK's matcher och träning med den och upplever att AF är super snabb med att pricka rätt fokus. Manuell fokus ringen är mycket mjuk och stabil och det går att köra manuell när man ska fota porträtt.

Denna pärla är riktig dröm glugg att äga och fota med men dock så kostar det en lite extra extra extra mycket slant. Men man får det man betalar till 100%

Det gör ont i fickan när man vill köpa den och går och tänker om det blir värt eller inte så mycket cash. Men när du har fått den hem och satt på din kamerahus och börjat fota då kan du inte sluta att lägga ifrån dig objektiven och vill bara fortsätta att plåta på bara.

Du får en helt en annan diminsion på bilderna, lite som 3D känsla.

Mitt absolut bästa objektiv som jag har ägt genom karriären. Rekommenderas till den som sparar eller har tankar på att köpa eller inte

Liknande produkter: Canon 400mm 2.8 IS II

Kundtjänst: nikon.se

Pris: 105000
2015-04-09 frwe

PLUS: Makalös skärpa, autofokus, VR. Bra balans. Mjuk och fin fokusering. De fyra knapparna längst fram kan utföra litet olika uppgifter som AF, låsa AF mm.
MINUS: Dyrt och tungt men det är ju ingen överraskning

Stor och tung förstås men mycket bättre balans och ett kg lättare än den förra modellen. Detta gör att det går utmärkt att handhålla men inga längre stunder. Makalöst skarpt, fantastisk autofokus mm mm. Fungerar fantastiskt bra tillsammans med TC-14E III och mycket bra med TC-20EIII.