Kase Wolverine Magnetic Circular Filters 77mm Professional Kit: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan

Annons
Recensioner > Objektiv > Objektivtillbehör > Filter > Kase Wolverine Magnetic Circular Filters 77mm Professional Kit
Recension / Test / Priser / Fakta

Kase Wolverine Magnetic Circular Filters 77mm Professional Kit


Summering

Kase® Magnetic Circular Pro kit är ett professionellt filterpaket, med ett noga urval av runda kamerafilter (av Wolverine-glas), som ger dig rätt förutsättningar att plåta landskap med t.ex långa ...

Läs mer


Betyg


Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

Kase® Magnetic Circular Pro kit är ett professionellt filterpaket, med ett noga urval av runda kamerafilter (av Wolverine-glas), som ger dig rätt förutsättningar att plåta landskap med t.ex långa slutartider. Effekten av att använda långa slutartider påverkar allt som rör sig i bilden. Skummande vatten får en silkeslen slät yta och drivande moln på himlen blir utdragna till dramatiska molnformationer. Tack vare att filterna är magnetiska, så kan man snabbt och smidigt sätta fast eller plocka bort filterna från adapterringen på objektivet. Det går också att sätta fast flera magnetiska filter efter varandra. ND8 förlänger exponeringstiden med 3 steg, ND64 med 6 steg och ND1000 med 10 steg. Polarisationsfilter är ett av de mest användbara filterna, det tar bort, dämpar eller förstärker reflexer, dämpar UV-strålning och ger bättre färger. Det följer även med en Magnetic adapterring, som skruvas fast i optikens filtergänga och passar objektiv med 77mm filtergänga.

Filterna i Magnetic Circular-serien är tillverkade av härdat B270 optiskt glas (från tyska Schott®), av högsta kvalitè, som inte påverkar skärpan som andra filter kan göra. Filtret är specialutvecklat av Kase® filter för att uppfylla extrema krav och är t.ex dubbelt så starkt som vanliga glasfilter. Det är både stöttåligt och repsäkert och har en dubbelsidig super multicoating-beläggning, som är både vattenavstötande och oljebeständig. Filtret har naturligtvis avancerad antireflexbehandling. Filterringarna på filterna är tillverkade av T6063-aluminiumlegering.

Magnetisk adapter för objektiv med Ø77mm filtergänga
Kase® Wolverine Magnetic CPL Polarisationsfilter (för Ø77mm adapterring)
Kase® Wolverine Magnetic ND8 (för Ø77mm adapterring)
Kase® Wolverine Magnetic ND64 (för Ø77mm adapterring)
Kase® Wolverine Magnetic ND1000 (för Ø77mm adapterring)
Kase® Magnetic lens Cap Ø77mm (Objektivlock)
Kase®Filterväska

Tillverkarens produktsida

Recensioner

XX
(Inga recensioner inlagda)

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.

Ägare

Medlem Lagd i kameraväska +
Jacob Munkhammar 2021-01-30 18:37:37
PressPlayOnTape 2021-02-24 19:51:14
Erik Lundeborg 2021-03-20 14:43:25
Axisfoto 2022-02-12 20:51:28
Lindex 2022-11-18 20:45:40
LillaFrö 2023-10-31 13:38:05


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS